Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szilveszterkor szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szilveszterkor szerintetek?

Figyelt kérdés

Régóta ismerkedünk egy fiúval(20) és a szilvesztert együtt szeretnénk tölteni,úgy volt bulizni megyünk valahova

(én szórakozóhelyre nem szívesen mennék..amúgy se rajongok nagyon érte,ő meg a házibulikért)

Ezért ezek kilőve,és gondoltam lehetne nálam vagy nála csak kettesbe.Ez neki is tetszett,az lenne a kérdésem :

Szerintetek nálunk vagy náluk legyen?

Milyen program lenne jó? (Filmezésre gondoltam,meg ilyenek,vagy esetleg elmenni moziba és felmennénk valamelyikőnkhöz utána estére)

A másik szerintetek nem gáz,hogy nem vagyunk együtt és nem bulizással töltjük a szilvesztert hanem ketten?(pont jó alkalom,hogy összejöjjünk..)

lefeküdni nem szeretnék első komolyabb randin.

L/18

2014. dec. 25. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Először is.

Szerintem ez egy jó ötlet amit kitaláltál.

Másodszor.

Bocsi a rossz szóhasználatért, de sz-rd már le, hogy ki mit gondol arról, hogy nem bulizással ünneplitek a szilvesztert.

Ha nektek így megfelel akkor ez a legjobb szilveszterezési program.

Ezt soha nem értettem, hogy miért kell a külvilágnak élni az életet egy bizonyos fokon túl.

2014. dec. 25. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Attól félsz,hogy unalmas lesz neki ha együtt tölti veled,de nem lesz szex? Valószinű.. Ettől még nem kell beadnod a derekad.

Sétáljatok város,majd menjetek fel(hozzátok) és kid filmi,majd kényeztessétek egymást..Na jó ne ha nem akarod! :P

2014. dec. 25. 20:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Gyors lesz ez még első randira. Meg akar fektetni, ezt borítékolom neked! :D De, ha benne vagy...miért is ne?
2014. dec. 25. 20:17
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,aki normális választ adott!

#11 Neked főleg! :)

Én hoztam fel egyébként ezt az ötletet,nem is nagyon rajongott érte,most meg már különösen tetszik neki.

Szerintem tudomásul vette,hogy nem akarok elsőre szexelni.Ezért nem (csak) amiatt akarja veelem szilveszterezni.Amúgy is többet akar a szexnél tőlem,kapcsolatot hosszútávra.

Mindenféleképpen benne van a tervében szerintetek? Vagy ha nem is fekszünk le,és élvezni fogja az estét?

2014. dec. 25. 20:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100% mondom,hogy megfog fektetni.
2014. dec. 25. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kettőn áll a vásár,ha te nem akarsz biztos nem fog "megfektetni"!

Főleg,hogy nem cseszi el az estéjét egy visszautasítással.

2014. dec. 25. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Azt mondja menjünk hozzá mert én a szüleimmel lakok,demondtam nem lesznek itthon..És mondta akkor jöhetünk ide is,ha csak mi leszünk.

Meg inni akar valamennyit..

Elvette a kedvem...!:(

2014. dec. 25. 21:06
 18/21 anonim ***** válasza:
#17: Naon vicces vagy,nem tudom miért kell másból viccet és gúnyt űzni!!!! -.-
2014. dec. 25. 21:07
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek üzenem lehet neked ilyen a párod,ő nem ilyen.Max borozgatni fogunk,és mindketten önálló háztartásban élők vagyunk.

Utolsó neked meg köszönöm.:)

2014. dec. 25. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:
pár csepp kati a poharadba és te is akarni fogod :D
2014. dec. 26. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!