Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Megnézitek a nálatok magasabb nőt? Vagy inkább rá se néztek? Nem fájdítjátok a sziveteket
Már megint itt vagy?
Gondolom szakembert még mindig nem kerestél fel, pedig nem leszólásból meg gúnyból írjuk, hogy nem ártana.
Ha annyira magasság-fóbiás vagy, miért nem keresel magadnak egy 160cm-es csajt, van akármennyi!
Én ismerek olyan párokat, ahol a pasi kb 160 vmnnyi, 170 tuti nincs, a lány/felesége meg magasabb, nem is akármennyivel. Nem zavarja őket. A környezetüket sem.
De ha én ilyen komplexusos lennék, akkor nem a 180 cm-ez zsiráfokat :D (bocsi, persze nagyon szépek vagytok) lesném, hanem az alacsony lányokat.
De kinézem belőled, hogy azok meg nem kellenek, csak a magasak kellenének, hogy sajnáltathasd magad.
"Ha annyira magasság-fóbiás vagy, miért nem keresel magadnak egy 160cm-es csajt, van akármennyi!"
A 160, sőt a 150 centis csajok se veszik férfiszámba azt, aki alacsonyabb az átlagnál.
Hülye vagy!
Tèged nem a magasságd miatt nem vesznek emberszámba, hanem mert savanyú lehetsz, mint az uborka.
Ki a fene akarja egész nap egy frusztrált, nyavalygó, megkeseredett gyászhuszár citromba harapott képét lesni, szövegét hallgatni??
Nézz már körül pl egy rendezvényen, mennyi nem túl magas, sőt, kifejezetten alacsony pasi van a tömegben, párban.
De te ezt nem akarod látni, mert akkor nem tudnál tovább min kínlódni.
Attól, hogy egy névtelen oldalon elmondom, milyen gondjaim vannak az életben, és válaszolok egy kérdezőnek, miből gondolod, hogy az életben savanyú vagyok? Nem vagyok az, jól érzik velem magukat az emberek. A nőknek viszont nem kellek, mert alacsony vagyok, ráadásul az arcom is ronda.
Nem tudom, te melyik bolygón élsz, de itt a Földön én még nem láttam magamhoz hasonló törpéket nővel.
Igen. Ugyanannyi esély van. Csak a személyiség számít.
Te. Te, aki ezt olvasod. Ha nem ezt tapasztalod, primitív és tórz a valóságod.
170 vagyok. Az exem pár centivel kissebb volt nálam. Egyáltalán nem zavart pedig látszott a különbség.
Most meg egy nálam fél fejjel (majdnem 1 fejjel alacsonyabb) pasival randizgatok. Nem zavar az hogy melyikünk milyen magas. Nagyon boldogok vagyunk. 😊
A 9-es meg a 10-es nagyon jól megfogalmazta, én nem fogom leirni még egyszer azt amit ők írták.
Itt nem a magasság a lényeg, hanem az önbizalom. Lehet, az ember akár 150 vagy 2m is ha nincs önbizalma, akkor bukja a csajokat. De, ugyan úgy a 150 centijével is fel tud szedni egy magasabb csajt is. A lényeg az, hogy ha jó fej, vicces, férfias (nem fogom ismételni a 10-est) lehet esélyed a nőknél.
Nem egy l@nyt látok, aki nála kisebb férfival van együtt...
Én a helyedben, főleg, hogy felnőttről beszélünk, azt javaslom, hogy gondolkodj el magadon...ne a külsődön. Néz mélyen magadba és gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!