Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van olyan akinek napjában többször is megnézitek a face-s profilját?
Egyszerűen nem tudom elfelejteni ezt asrácot, hiába hogy nem jövök be neki meg nem akar tőlem sztem semmit. Bármikor belépek face-re ő az első akit megnézek hogy be van-e jelentkezni, ha nincs akkor mikor volt fent utoljára, vagy 1 nap többször is megnézem a profilját hogy van-e valami változás stb.
Veletek is van ilyen?
Ja, velem is ez van :D Pedig ő nem szokott minden nap kiírni dolgokat, van, hogy 1 hétig sem, mégis napjában többször megnézem, meg azt is mindig, hogy fent van-e chaten, pedig úgysem fogunk beszélni. Én már alig várom a nyarat, mert minden nap találkozni fogunk :D Lesz még egy esélyem, hogy próbalkozzak.
Nem tudom veletek mi a helyzet, de eén maár majdnem 3 hoónapja nem laáttam meég legalább ennyi ideig nem is fogom :( beszélni is karácsony előtt beszéltuünk utoljára és már nagyon hiányzik :(( pedig meg lett volna az esélyem, hogy összejöjjünk, de én elszúrtam, viszont ha kapok tőle még 1 esélyt, kegyetlenül ki fogom használni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!