Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm és az alatti férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm és az alatti férfiakat kérdezném. Megnézitek a nálatok magasabb nőt? Vagy inkább rá se néztek? Nem fájdítjátok a sziveteket

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 16:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ha HELYES, akkor igen. Különben esélytelen.
2014. dec. 25. 14:25
 12/35 anonim válasza:
Én 165 vagyok és kifejezetten a nálam magasabb lányok tetszenek, de ők sajnos általában nem viszonozzák érzéseimet :D
2014. dec. 29. 07:54
 13/35 anonim válasza:
90%
Úristen, de utalom az ilyen kerdeseket! Lany vagyok, 20 eves, en is a legjobb baratnom is magasak vagyunk, es o egy nala fel fejjel alacsonyabb "fiuval" van! Teljesen idealis part alkotnak! Az alacsony fiukkal az a baj, hogy nincs onbizalmuk!
2015. jan. 6. 21:02
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
13: Egy alacsony fiúnak azért nincs önbizalma, mert mindenhonnan azt kapja, hogy értéktelen, csak azért, mert nem született alacsonynak. A lányok többsége kigúnyolja az alacsony férfiakat.
2015. jan. 10. 18:14
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejonnek az alacsony pasik. En 155 vagyok
2018. márc. 31. 16:17
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Na nézd hogy lepontozták a 10est...pedig milyen értelmes választ adott.

Alacsony srácok, Ti magatok generáljátok életetek legnagyobb problémáját de komolyan...

Akár a 10es, én is egész magas vagyok 172 cm, a pasim nem alacsonyabb, de vagy csak 175 magas, és mivel rövid lábú, én meg hosszú lábú vagyok, magasabbnak nézek ki mint ő. Sok minden felmerült a kapcsolatunk elején h miért nem kellene összejönnünk, miért lenne rossz ötlet. A magasságot mindkettőnk pontra leszarta. Őt abszolút nem zavarja még ha magassarkút veszek és magasabb vagyok, eszébe sem jut. Szimplán csak mert a helyén van az önértékelése...

És jééé működik a kapcsolat, fel tudok rá nézni mint férfira, még magassarkúban is XD

2018. ápr. 30. 22:52
 17/35 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj csak, Kérdező. Jó ez neked, hogy rendszeresen felteszed és kiemeled az 5000 ugyanolyan kérdésedet? Mi ennek a célja? Hogy összegyűljetek a többi alacsony pasival és együtt mondhassátok, hogy milyen sz.r nektek?

A magasság egy olyan dolog, amin nem lehet változtatni, a legjobb tehát elfogadni. Számos más értékes tulajdonságod lehet emellett. Kár, hogy te csak a magasságoddal foglalkozol - ami amúgy még mindig nem érdekel senkit.

2018. ápr. 30. 22:54
 18/35 anonim ***** válasza:
84%

Én 170 vagyok, de erre világéletemben csak adatként tekintettem, nem hátrányként vagy előnyként.

Soha nem csináltam belőle kisebbségi komplexust.

A leghosszabb párkapcsolatom, valódi, őszinte szerelemmel, egy 180 cm-s lánnyal volt. 15 évig voltunk együtt. Soha senkinek semmilyen problémát nem okozott a magasságkülönbség.

Kérek mindenkit, ne pontozza a válaszomat. A fentiek a saját személyes tapasztalatomat tükrözik és független attól, hogy most valaki szubjekivitása szerint hasznos vagy nem hasznos titulust kap. (Bízom mindenki szövegértő képességében)

2018. jún. 10. 14:13
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Megnézni megnézem, egyébként meg ugyanúgy nem kellek az alacsonyabb nőknek sem, mint a magasaknak. Minden nőnek magas pasi kell.
2018. jún. 10. 14:22
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Gratulálok, sikerült feltenned a kétszázmilliomodik egykaptafa kérdésedet a 170 centi alattiak sanyarú sorsáról!
2018. jún. 10. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!