Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők mondanátok vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők mondanátok véleményt a mellemrol? Valami tanács?

Figyelt kérdés
Szóval azért nők vagy lányok mert ők jobban értenek hozzá sajnos nagy a cicim..és kíváncsi vagyok arra hogy ez randin mennyire hátrány? hogy lehet esetleg elrejteni? hülye gének miatt nagy a mellem és nekem zavaró és szerintem a fiúknak sem tetszik..és küldök képet is ha úgy jobban tudnátok tanácsot adni.. kérlek! nagyon-nagyon fontos mert lenne randim egy tök kedves fiúval és kissé félek hogy nem tetszene neki..:(

2014. dec. 23. 20:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
kküldheted ide is!!
2014. dec. 23. 20:17
 12/32 anonim ***** válasza:
Küldj képet, hogy megnyugodj!
2014. dec. 23. 20:18
 13/32 anonim válasza:
Küldhetsz:-)
2014. dec. 23. 20:29
 14/32 anonim ***** válasza:

Ne rejtsd el a melleidet főleg ha randizni fogsz.

Sok fiú szereti a nagy cicit, és akik kicsipártiak azok is meghatódnak egy nagytól.

2014. dec. 23. 20:30
 15/32 Domovoy ***** válasza:

Nos, a férfiak is különbözőek. Van, akiknek bejön és legyen minél nagyobb, van akik a kisebb, formás melleket részesítik előnyben. - Ez köztudott.

Ha már randi és mellek. Személyes vagy virtuális ismeretség utáni randi lenne ez? (Ha utóbbi, látott már rólad előtte olyan képet amin a felső részeid is jól kivehetőek voltak?)

Én pl. találkoztam egyszer egy lánnyal, volt neki bőven dekoltázsa, de megmondom őszintén, nekem sosem jöttek be a nagy cickók. Viszont nem emiatt nem akartam tőle többet utána.

Csak hát a nagy cicik többnyire nem "önmegtartóak", így később, ha odáig jut az ember, lógó mellekkel találná magát szemben, viszont nekem az (és az esetlegesen hozzá párosuló nagy bimbóudvar) kiábrándító. De mondom, vannak akik imádják.

De azért sok sikert a randihoz.

Ne vegyél fel nagy kivágású felsőt, elég ennyi teendő. Amúgy úgyis látja a domborulatot, de így nem fogja azt gondolni hogy direkt kiraktad hogy JÓL IS LÁSSA!

Ha meg összejöttök, akkor úgyis fogja látni sokat. Ennyi. :)

2014. dec. 23. 20:31
 16/32 anonim ***** válasza:
egy fiú szereti ha van mit fogni és mivel "játszadozni"
2014. dec. 23. 20:36
 17/32 Hercegnő_: ) ***** válasza:
Nem biztos,hogy tudok remek tanácsokkal előállni,de küldhetsz,megpróbálok segiteni :)
2014. dec. 23. 20:38
 18/32 anonim ***** válasza:
Kapok én is egy képet?:)
2014. dec. 23. 20:40
 19/32 anonim ***** válasza:
Küldj képet nyugodtan.. :)
2014. dec. 23. 20:41
 20/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) már picit nyugodtabb vagyok bár már így is kidobaltam a szekrenyemben található ruhaim felét..:D és egyébként nem hordok olyan ruhákat amiken nagyok a kivagasok:) de tényleg nagyon kedvesek vagytok köszi!:)
2014. dec. 23. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!