Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mondanátok véleményt a mellemrol? Valami tanács?
Ne rejtsd el a melleidet főleg ha randizni fogsz.
Sok fiú szereti a nagy cicit, és akik kicsipártiak azok is meghatódnak egy nagytól.
Nos, a férfiak is különbözőek. Van, akiknek bejön és legyen minél nagyobb, van akik a kisebb, formás melleket részesítik előnyben. - Ez köztudott.
Ha már randi és mellek. Személyes vagy virtuális ismeretség utáni randi lenne ez? (Ha utóbbi, látott már rólad előtte olyan képet amin a felső részeid is jól kivehetőek voltak?)
Én pl. találkoztam egyszer egy lánnyal, volt neki bőven dekoltázsa, de megmondom őszintén, nekem sosem jöttek be a nagy cickók. Viszont nem emiatt nem akartam tőle többet utána.
Csak hát a nagy cicik többnyire nem "önmegtartóak", így később, ha odáig jut az ember, lógó mellekkel találná magát szemben, viszont nekem az (és az esetlegesen hozzá párosuló nagy bimbóudvar) kiábrándító. De mondom, vannak akik imádják.
De azért sok sikert a randihoz.
Ne vegyél fel nagy kivágású felsőt, elég ennyi teendő. Amúgy úgyis látja a domborulatot, de így nem fogja azt gondolni hogy direkt kiraktad hogy JÓL IS LÁSSA!
Ha meg összejöttök, akkor úgyis fogja látni sokat. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!