Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mondanátok véleményt a mellemrol? Valami tanács?
Figyelt kérdés
Szóval azért nők vagy lányok mert ők jobban értenek hozzá sajnos nagy a cicim..és kíváncsi vagyok arra hogy ez randin mennyire hátrány? hogy lehet esetleg elrejteni? hülye gének miatt nagy a mellem és nekem zavaró és szerintem a fiúknak sem tetszik..és küldök képet is ha úgy jobban tudnátok tanácsot adni.. kérlek! nagyon-nagyon fontos mert lenne randim egy tök kedves fiúval és kissé félek hogy nem tetszene neki..:(2014. dec. 23. 20:07
4/32 anonim válasza:
Szerintem egy férfi nem a melleket szereti/ nem szereti, hanem a nőt, akihez tartoznak.
5/32 anonim válasza:
ezt a kamut még TE sem hiszed el,kérdező! :)
6/32 anonim válasza:
Már bocs, de egy nő nyilván nem képes normális véleményt mondani róla, legfeljebb, ha biszex/leszbi.
Küldd, ha nagyon akarod.
7/32 anonim válasza:
Többünknek a kis melleinkel van bajunk, mert a srácok a nagyot szeretik. Szerintem nem lehet gond a nagy mell de küldj képet.
8/32 A kérdező kommentje:
#4 tudom de a mondás hogy "külső megfog belső megtart" teljesen igaz..és alapból nem ismerkedik senki olyan lánnyal vagy fiúval akinek a külseje nem tetszik..és ez igaz
2014. dec. 23. 20:14
9/32 anonim válasza:
Ha egy férfi a melleid alapján ítél meg ott baj van, de szivesen elmondom a véleményem nőként mit gondolok róla.
10/32 anonim válasza:
4. vagyok ismét.
nem erre gondoltam...
Persze kell a külső. De amit tényleg nézünk, az az arc, ajkak, szemek, vékonysági szint, fenék forma, mell forma(nem méter, forma),stílus, viselkedés,humor, nőiesség.Már ami a külső dolgokat illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!