Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányhoz megyek, a házába ahol a szuleivel el. Kene egy ket tanacs?
2.5 hete beszelunk folyamatosan mindennap facebookon(rengeteget) es eddig 1x talalkoztunk buliban(egyeztetve) ott beszelgettunk es ennyi. Ezvolt az elso szemelyes talalkozo. Most jonne a 2. es elhivott magahoz. Szulei otthon lesznek. Kene 1 2 jotanacs hogy ne parazzak a szuleitol mert leblokkolok olyankoe es a csajjal se fogok tudni beszelni meg hogy vigyek e valamit.. stb Elfogadok mindenjo tanacsot
17/f l
Ne vigyél semmit, max a csajnak. És ne úgy nézz ki, mint egy szakadt csöves (ami divat a korotokban). :-)
Nem baj, ha azt látja az apja, hogy be vagy, sz.va, sőt. Legyél udvarias, és jól nevelt. Bár még ez sem segítene, ha az én lányomhoz jönnél, én biztos elásnálak a kertben. :-) Csak ugratlak. :-) Nem lesz baj, az apukák sem emberevők. De azt tiszteletben kell tartanod, hogy a legdrágább kincsével játszol! Ne tapizd, nyalogasd, de ölelheted, szeretheted. Ha már az első alkalommal elvonultok kettesben a szobájába, akkor viszont véged van.
ui.: ne fo...ál. :-)
36F
Szóval a tanácsaim a következők:
- A lehető legolcsóbban és legrövidebb idő alatt bas*z be, mint az állat. (A gátlások oldása miatt.)
- Öltözz, akár egy csöves! Arra kiváltképp ügyelj, hogy a lábad büdös legyen, a zoknid pedig lukas!!!
- Vedd elő a legmocskosabb modorod!
- Keménykedj az apjával, k>rvázd le az anyját- tudom, ez hozzátartozik az előző ponthoz, de ez nagyon fontos, így szükségesnek találtam külön leírni-.
- Természetesen ne vigyél semmit!
- Ha esetleg közös ebéd/vacsora is programban van az őseivel, böffencs, fi*gj az asztalnál!
- Ha komoly témára próbálják terelni a beszélgetést, szakítsd félbe egy ,,GeraZolialegnagyobbkirály" felkiáltással! Majd közöld, hogy csapat csak egy van, a Ferencváros!
Amennyiben elnyered a tetszésüket, biztos lehetsz abban, hogy a barátnőd az, aki mellett biztonságban leélheted az életed.
Remélem, tudtam Neked segíteni. Írj, hogy mi volt!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!