Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányhoz megyek, a házába ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányhoz megyek, a házába ahol a szuleivel el. Kene egy ket tanacs?

Figyelt kérdés

2.5 hete beszelunk folyamatosan mindennap facebookon(rengeteget) es eddig 1x talalkoztunk buliban(egyeztetve) ott beszelgettunk es ennyi. Ezvolt az elso szemelyes talalkozo. Most jonne a 2. es elhivott magahoz. Szulei otthon lesznek. Kene 1 2 jotanacs hogy ne parazzak a szuleitol mert leblokkolok olyankoe es a csajjal se fogok tudni beszelni meg hogy vigyek e valamit.. stb Elfogadok mindenjo tanacsot

17/f l

2014. nov. 8. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vigyél-e valanit szerintem rád van bízva. Szüleinek pedig mutatkozz be. Remélen te nem úgy jársz, mint barátom, mert apám minden velem ismerkedő fiúval "alkalmassági tesztet" csinált eddig.
2014. nov. 8. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Lányosházhoz, golyóálló mellényt!
2014. nov. 8. 00:48
 3/6 anonim válasza:
Ne parazz! Emberek ok is. :) Szerintem mindenkepp vigyel a szuleinek valami kis aprosagot pl. egy uveg bort. Ez mindig jol esik a szuloknek. Legyel udvarias! Az apukaval fogj kezet, mutatkozz be. Anyukanak is illik bemutatkozni. Aztan a tobbi jon magatol. Legyel kedves es ONMAGAD!! :)
2014. nov. 8. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne vigyél semmit, max a csajnak. És ne úgy nézz ki, mint egy szakadt csöves (ami divat a korotokban). :-)

Nem baj, ha azt látja az apja, hogy be vagy, sz.va, sőt. Legyél udvarias, és jól nevelt. Bár még ez sem segítene, ha az én lányomhoz jönnél, én biztos elásnálak a kertben. :-) Csak ugratlak. :-) Nem lesz baj, az apukák sem emberevők. De azt tiszteletben kell tartanod, hogy a legdrágább kincsével játszol! Ne tapizd, nyalogasd, de ölelheted, szeretheted. Ha már az első alkalommal elvonultok kettesben a szobájába, akkor viszont véged van.

[link]

ui.: ne fo...ál. :-)

36F

2014. nov. 8. 00:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szóval a tanácsaim a következők:

- A lehető legolcsóbban és legrövidebb idő alatt bas*z be, mint az állat. (A gátlások oldása miatt.)

- Öltözz, akár egy csöves! Arra kiváltképp ügyelj, hogy a lábad büdös legyen, a zoknid pedig lukas!!!

- Vedd elő a legmocskosabb modorod!

- Keménykedj az apjával, k>rvázd le az anyját- tudom, ez hozzátartozik az előző ponthoz, de ez nagyon fontos, így szükségesnek találtam külön leírni-.

- Természetesen ne vigyél semmit!

- Ha esetleg közös ebéd/vacsora is programban van az őseivel, böffencs, fi*gj az asztalnál!

- Ha komoly témára próbálják terelni a beszélgetést, szakítsd félbe egy ,,GeraZolialegnagyobbkirály" felkiáltással! Majd közöld, hogy csapat csak egy van, a Ferencváros!

Amennyiben elnyered a tetszésüket, biztos lehetsz abban, hogy a barátnőd az, aki mellett biztonságban leélheted az életed.

Remélem, tudtam Neked segíteni. Írj, hogy mi volt!

19/F

2014. nov. 8. 02:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Golyóálló mellény a ruhád alá:D
2014. nov. 9. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!