Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Skorpió pasik nagyon nyomulósak? Nehéz őket lerázni?
ez nem attól függ hogy milyen a csillagjegye:)
lehet hogy egy bak vagy bármelyik másik nyomulósabb mint pont a skorpió
A csillagjegy nem meghatározó, ha mégis, akkor csak nagyon kis mértékben. A szűkebb és tágabb környezet hatása jobban formálja az egyént. Aki azt állítja, hogy márpedig ő már megfigyelte azt, hogy a csillagjegyek leírásai nagyon jellemzőek az emberekre, az téved. Előre ismeri a csillagjegy tulajdonságait, így ha az illető csillagjegyét ismeri, csak azokat a tulajdonságokat keresi benne és azok legkisebb megnyilvánulásaik esetén is elkönyveli magában, hogy "lám, megmondtam!".
Én pl. kos férfi vagyok, aki könnyen szeret bele nőkbe, megcsalja párját, agresszív, stb. Ahhoz képest birkatürelmem van, 5 éves kapcsolatban vagyok és eszem ágában sincs más nőre nézni. Az egóm tényleg olyan, mint egy kosé, hiszen jól nézek ki :D
Próbáld meg csillagjegyektől elvonatkoztatva megfigyelni az embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!