Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nem csókolt meg, mert beteg?
Figyelt kérdés
Randiztam egy fiúval, nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat, alig tudtunk elválni egymástól. És a végén már olyan "szerelmesen" nézett rám. :) Lett volna alkalma megcsókolni többször is, mert sokat néztünk mélyen egymás szemébe másodperceken keresztül. És bár félősen, de a kezemet is megfogta. Teljesen egyértelműen úgy jött le, hogy akar tőlem valamit, de mégsem csókolt meg, pedig tényleg többször is megtehette volna. Lehetséges, hogy azért nem csókolt meg, mert beteg? Mondta is többször is, hogy beteg, meg hogy nem ilyen betegen akart találkozni velem, stb. És hát elég sokat köhögött is... De ezért ne csókolt volna meg??2014. dec. 22. 11:39
1/7 anonim válasza:
Vagy csak olyan félénk mint én is páldául.
Vagy rossz emlékei vannak a dolgokról (pl a volt barátnői mindig azt mondtá rá, hogy béna benne meg kiábrándítan rossz - én az vagyok)
Vagy lehet tényleg meg van fázva.
2/7 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy tényleg beteg, de ez gátolta volna benne?
2014. dec. 22. 11:45
4/7 anonim válasza:
Betegen nem a legjobb smárolgatni amikor az embernek fáj a torka, az orra, taksonyos köhög stb.
5/7 anonim válasza:
első randin nem kell csók,jó lesz a másodikon v a harmadikon is!
6/7 anonim válasza:
Nem kell mindig annyira sietni :)
7/7 anonim válasza:
Betegen ne is smaroljon, egyszer ittam egy csaj poharabol, aki beteg volt es utana 1 hetig nem volt hangom. A smarolas meg ennel is jobb lehetoseg a bacik es virusok atadasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!