Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezte hogy járunk-e, de még ezek után sem csókolt meg. Miért?
Szép lassan haladunk, már lassan a 10. randink következik. Az utóbbi néhány randin már fogta a kezem séta közben nagyrészt, de csók még mindig nem csattant el. A legutóbbin már adott egy félrecsúszott arcrapuszit...de mégcsak szájrapuszinak sem mondanám. :D Miért nem csókol meg? A legutóbbi talin megkérdezte, hogy járnék-e vele és pozitív választ kapott. Ennyire fél, vagy csak lassan akar haladni? Mert ha csak fél, akkor esetleg megcsókolhatnám én, de ha direktből halad ilyen csigaléptekben akkor nem akarom elrontani neki :D. Egyébként nagy csajozós volt régebben a srác, de velem komolyan gondolja nagyonis.
20/L
Jajaja.... persze, hogy veled gondolja komolyan....
Minden lány ezt hiszi.
Szerintem csak egy a sok közül.
Tehát ez most komoly, vagy unatkozol?
Huszonévesen 10. randi és "utóbbi néhány randin már fogta a kezem séta közben nagyrészt, de csók még mindig nem csattant el" és már megbeszéltétek, hogy jártok ... ??
Komolyan én nem értek csak dogokat?
Jól értem? A kilencedik randin kérdezte meg, hogy járnál-e vele???
Öcsém, Pinokkió nem volt ennyire fatökű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!