Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasított kétszer is, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasított kétszer is, de megkérdezte, hogy "és meg fogom ismét próbálni? ", ez mi?

Figyelt kérdés

Egy lány ismerősömnél próbálkoztam, kétszer is. Először azt mondta, kedves vagyok, minden, de most szeretne szünetet, mert nemrég volt egy villámkapcsolata, csalódott, és most nem akar senkit.

Oké, később megpróbáltam újra, ugyanaz. De beszélgettünk kettőnkről, egyszer csak megkérdezte "és meg fogod még egyszer próbálni?" persze azt mondtam, hogy nem, de milyen kérdés volt ez már?

2014. febr. 26. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább így értette: "azt próbáld meg, hogy még egyszer..."
2014. febr. 26. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Ez a tipikus hülye női logika! Ezt szokd meg haver!
2014. febr. 26. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem jól gondolod első. A lényeg, hogy felesleges újra próbálkoznod.

Már az első elutasítás, hogy volt villámkapcsolata, és csalódott, ez egy szokásos lerázási szöveg amivel nem sérti meg a másikat.

Akár mondhatta volna azt is, hogy

- nagyon aranyos vagy, kedvellek, de legyünk barátok inkább..

Egyszerűen nem jössz be neki, és akárhányszor udvarolnál mindig találna okot miért nem akar veled járni.

2014. febr. 26. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nézz Így jártam anyátokkal-t, keress rá arra a részre ami a "talon"-ról szól és érteni fogod.
2014. febr. 26. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem akar téged, de udvaroltatni szeret magának.
2014. febr. 26. 10:29
 6/8 A kérdező kommentje:
hát, utasítottak már el "rendesen" (megmondták, hogy nem tudok többet elképzelni), de ez a kedvesen-mosolygósan "és, meg fogod még harmadjára is próbálni" eléggé összezavart...
2014. febr. 26. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
szórakozik. ezt a villámkapcsolatot meg még nem is hallottam. csak villámrandit.
2014. febr. 26. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
felejtsd el
2014. márc. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!