Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg más fajta benyomást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg más fajta benyomást kelt egy lányban egy olyan fiú, akinek van autója?

Figyelt kérdés
Sokszor hallja az ember, hogy egyes csajok buknak azokra a pasikra, akiknek kocsija is van. Egyesek szerint meg ez nem jelent semmit. Most akkor mi van? Vagy ha pl. lány létedre ismersz egy fiút, és későbbiekben jössz csak rá, hogy neki autója van, más szemmel tekintesz rá utána? Megváltozik benned valamilyen kép a fiúról?
2010. febr. 2. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

megváltozni nemfog a véleményük mert megtudják h autód van. az viszont tény, h sokszor érdekesebb leszel, ha van kocsid. és esetleg előnyt élvezhetsz egy olyan fiúval szemben, aki hasonló kategóriás mint te, de neked van kocsid.

na szóval a kocsi az előny, dehaegy utolsó paraszt vagy a kocsi nemfog megmenteni:D

2010. febr. 2. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

21:28: ha nagyon kellett vna akkor bérel, v kölcsönkér vmi fullos verdát.. Multkor mi is bejátszottuk 3 haverral hogy kibéreltünk egy Q7-es Audit, és beálltam az igazgató meg az igazgatóhelyettes helyére keresztbe, ferdén. jó poén volt, csak egy igazgatói figyelmeztető járt érte, de azóta hallom a folyosón: itt az audis...

18/f

2010. febr. 2. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért számít.
2010. febr. 2. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Alap, hogy számít, kövezzetek meg, de pénz nélkül nincs boldogság manapság.
2010. febr. 3. 06:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Kellemes meglepetés, ha van a fiúnak kocsija, aki KORÁBBAN már megtetszett/akivel összejöttem. De ha azzal akar felszedni, h van kocsija, meg felvág vele kapásból, az undorító, attól hányok. Nem is beszélve arról, h az ilyen kis suhancok általában apuci kocsiját emlegetik a sajátjukként..
2010. febr. 3. 09:56
 16/18 anonim válasza:
Bocs hogy én is kérdezek, de akinek motorja van?:D
2010. febr. 3. 11:56
 17/18 anonim válasza:

11:56-os vagyok. De hogy a kérdésedre visszatérve, sajnos én is elég sok olyan lánnyal találkozom akinek jó ha ott a kocsi a segge alatt.Példa...eddig hordták a seggét a kocsival,ő is használta persze én fizettem mindent rá, néha tankolt(unszolásra).Majd mi széttmentünk az autót megvette tőlem, hogy jaj de jó van autóm...aham, most meg el akarja adni jött hozzám hogy nem akarom e visszavenni olcsóba visszaadja. Odáig elkényelmesedett az új palijával hogy az csak csettint aztán más ül is az autóba megy érte, kicsit túlzok de a wc-re is kocsival megy...most sír a szájja h nem tudja fizetni mert olajcsere stb. jelenleg nem is használja az autót mert nem tud rá venni téligumi...:S

Na mind1!

Szóval 2 véglet van akinek imponál az autó vagy akit teljessen hidegen hagy a tudat, persz minden esetben jó ha van de túlzásokba nem kell vele esni...:)

25f

2010. febr. 3. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Annyira nem hat meg, h van-e kosija vagy nincs. Lényeg h szeressen nagyon
2010. febr. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!