Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg más fajta benyomást kelt egy lányban egy olyan fiú, akinek van autója?
megváltozni nemfog a véleményük mert megtudják h autód van. az viszont tény, h sokszor érdekesebb leszel, ha van kocsid. és esetleg előnyt élvezhetsz egy olyan fiúval szemben, aki hasonló kategóriás mint te, de neked van kocsid.
na szóval a kocsi az előny, dehaegy utolsó paraszt vagy a kocsi nemfog megmenteni:D
21:28: ha nagyon kellett vna akkor bérel, v kölcsönkér vmi fullos verdát.. Multkor mi is bejátszottuk 3 haverral hogy kibéreltünk egy Q7-es Audit, és beálltam az igazgató meg az igazgatóhelyettes helyére keresztbe, ferdén. jó poén volt, csak egy igazgatói figyelmeztető járt érte, de azóta hallom a folyosón: itt az audis...
18/f
11:56-os vagyok. De hogy a kérdésedre visszatérve, sajnos én is elég sok olyan lánnyal találkozom akinek jó ha ott a kocsi a segge alatt.Példa...eddig hordták a seggét a kocsival,ő is használta persze én fizettem mindent rá, néha tankolt(unszolásra).Majd mi széttmentünk az autót megvette tőlem, hogy jaj de jó van autóm...aham, most meg el akarja adni jött hozzám hogy nem akarom e visszavenni olcsóba visszaadja. Odáig elkényelmesedett az új palijával hogy az csak csettint aztán más ül is az autóba megy érte, kicsit túlzok de a wc-re is kocsival megy...most sír a szájja h nem tudja fizetni mert olajcsere stb. jelenleg nem is használja az autót mert nem tud rá venni téligumi...:S
Na mind1!
Szóval 2 véglet van akinek imponál az autó vagy akit teljessen hidegen hagy a tudat, persz minden esetben jó ha van de túlzásokba nem kell vele esni...:)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!