Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire érdekel egy pasi kinézete?
Ha igényes és ápolt, de nem éppen a legszexisebb, akkor?
Őszintén!! :) Mindenki azt mondja, hogy a külső nem számít, de szerintem ez hülyeség.. vagy ha nem, akkor világosítsatok fel.
Ha a belső tökéletes, de a külső nem, akkor lehetne belőle valami? :) (egyszerűen csak eláll a két szemem, nincs szép arcom, a szám sem... meg ami a legrosszabb bennem, hogy van egy fogam, ami rossz helyre nőtt és így még mosolyogni sem merek. nem vagyok szép. de sajnos fogorvosra nincs pénz...)
Jó kérdés ez, kíváncsi vagyok miket fognak írni.
Mondjuk inkább arra lennék hogy a hazugságvizgáló-gép mit mutatna ki miközben írják!
Kicsit azért pontosítok. Az arcom inkább úgy mondom, hogy magamnak nem tetszik. Magas vagyok viszonylag a 180cm-el... a számat meg úgy értettem, hogy nem éppen a legszebb, nekem legalábbis nem tetszik.
A fogaimmal meg nincs baj, csak az a hülye fogszabályzó olyan rohadt drága.. :(
Kinézet? még jóhogy az számít.
Olvasd el ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__63960..
Én nem jövök össze olyannal, akihez nem vonzódok.
A külső nem számít mondást úgy kell értelmezni, hogy inkább választom az átlagos külsejű srácot, akinek a belseje tökéletes, mint egy adoniszt romlott belsővel.
A pénz nekem nem számít. Lehetett volna olyan pasim, aki nagyon gazdag, de nem kellett. Helyette összejöttem olyannal, aki nem keres sokat, de intelligens és imádom. :)
1. válaszoló
Megtudlak érteni. Én is alacsony vagyok, de viszont nem mondanám rondának magam, de ez lényegtelen hiszen alacsony vagyok. Ezért vagyok szűz 27 évesen !!!
168-170 cm vagyok.
Kérdezőnek. Lányok persze hogy akülsőt nézik egyből, főleg azt, hogy milyen magas. Ha egy srác jóképű,de alacsony akkor sincs esélye a lányok 90%-nál alapból !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!