Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire érdekel egy pasi kinézete?

Figyelt kérdés

Ha igényes és ápolt, de nem éppen a legszexisebb, akkor?

Őszintén!! :) Mindenki azt mondja, hogy a külső nem számít, de szerintem ez hülyeség.. vagy ha nem, akkor világosítsatok fel.

Ha a belső tökéletes, de a külső nem, akkor lehetne belőle valami? :) (egyszerűen csak eláll a két szemem, nincs szép arcom, a szám sem... meg ami a legrosszabb bennem, hogy van egy fogam, ami rossz helyre nőtt és így még mosolyogni sem merek. nem vagyok szép. de sajnos fogorvosra nincs pénz...)

2014. dec. 20. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy egy lányt csak a pasi kinézete érdekli első körben. A leírtak szerint sok esélyed nincsen, és ha még alacsony is vagy hozzá, akkor semmi esélyed. Én is ronda vagyok és alacsony, ezért vagyok szűz még 28 évesen is.
2014. dec. 20. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Jó kérdés ez, kíváncsi vagyok miket fognak írni.

Mondjuk inkább arra lennék hogy a hazugságvizgáló-gép mit mutatna ki miközben írják!

2014. dec. 20. 15:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Kicsit azért pontosítok. Az arcom inkább úgy mondom, hogy magamnak nem tetszik. Magas vagyok viszonylag a 180cm-el... a számat meg úgy értettem, hogy nem éppen a legszebb, nekem legalábbis nem tetszik.

A fogaimmal meg nincs baj, csak az a hülye fogszabályzó olyan rohadt drága.. :(

2014. dec. 20. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Kinézet? még jóhogy az számít.

Olvasd el ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__63960..

2014. dec. 20. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag a kinézet számít a lányoknak. Amelyik mást mond, az hazudik. Persze a pénz sok mindent felülírhat.
2014. dec. 20. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem jövök össze olyannal, akihez nem vonzódok.

A külső nem számít mondást úgy kell értelmezni, hogy inkább választom az átlagos külsejű srácot, akinek a belseje tökéletes, mint egy adoniszt romlott belsővel.

A pénz nekem nem számít. Lehetett volna olyan pasim, aki nagyon gazdag, de nem kellett. Helyette összejöttem olyannal, aki nem keres sokat, de intelligens és imádom. :)

2014. dec. 20. 15:59
 7/9 matty604 válasza:
Nekem elsosorban nem a kulso szamit nem vagyok eloiteletes es ha valakivel jarnke azt csak szerelembol tennem.
2014. dec. 20. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:

1. válaszoló

Megtudlak érteni. Én is alacsony vagyok, de viszont nem mondanám rondának magam, de ez lényegtelen hiszen alacsony vagyok. Ezért vagyok szűz 27 évesen !!!

168-170 cm vagyok.

Kérdezőnek. Lányok persze hogy akülsőt nézik egyből, főleg azt, hogy milyen magas. Ha egy srác jóképű,de alacsony akkor sincs esélye a lányok 90%-nál alapból !!!

2014. dec. 20. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Számít a külső. Pontosabban annyi, hogy valaki számomra nagy vonalakban "ideális" legyen, szóval apróságokra már nem nagyon figyelek. :D Barátom külseje is sokat tett abban, hogy beleszeressek, de mióta közelebbről megismertem még jobban odavagyok érte. :) A külső is fontos, de NEM MINDEN. Ha valaki tetszene, de a személyisége nem, a pénze sem érdekelne.(a pénz különben sem érdekel) Az alacsony pasiknak is lenne esélye ha pár cm-mel magasabbak nálam, mert én is csak 160cm magas vagyok. Nem lenne jó valakivel úgy beszélgetni, hogy a mellkasáig sem érek és állandóan ugrálnom kell meg felfelé nézni. xD Olyannak viszont egyáltalán nem lenne esélye akiben semmi sem tetszik. Ha ismerkedési(csajozási) céllal próbálna közeledni arra sem kapna lehetőséget, hogy megismerjem(így nem is tudnám meg milyen a természete, nem tudna befolyásolni). 16/L
2014. dec. 21. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!