Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érhetném el hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el hogy a pasim hanyagolja a haverjait néha és ne engem?

Figyelt kérdés

2014. dec. 20. 01:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Folyamatosan a cerkáján ülsz. Ez egy fullos receptúra. ;) Jóccakát!
2014. dec. 20. 01:11
 2/11 anonim ***** válasza:
lefogysz és kelletlenkedés nélkül dugsz,szopsz,kaját csinálsz.
2014. dec. 20. 01:13
 3/11 A kérdező kommentje:
hat lefogyni mar nemakarok mert igy is vékony vagyok de amugy a szüleivel él .
2014. dec. 20. 01:25
 4/11 anonim ***** válasza:
sehogy.ez nem úgy megy.
2014. dec. 20. 01:27
 5/11 anonim ***** válasza:
haverjai vagy barátai? Nagyon nem mindegy. Ha a legjobb barátai, kedveld meg meg őket te is, vagy legalábbis fogadd el úgy ahogy ők is elfogadják hogy te vagy a bartjuk nője, és csináljatok mondjuk közös estéket
2014. dec. 20. 02:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolom vagy vagy 16 éves.
2014. dec. 20. 02:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat ez az hogy a pasim nem akarja hogy elmenjek vele a haverjaihoz .
2014. dec. 27. 23:39
 8/11 anonim ***** válasza:
ha olyan jó barátai vannak mint nekem,akkor ezt szokd meg.
2014. dec. 28. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Viszont,ha veled nem foglalkozik, nem tudom, mennyire helytálló a "kapcsolat" szó. Mert az, hogy teljesen elhanyagol, sokszor semmibe vesz, hát, az nemtom...:S Beszéljétek meg, hogy akkor most mi a szitu; hát lehet, hogy jelezni kéne neki, mert magától nem tudja, lehet, hogy fel se tűnik neki, lehet, hogy azt hiszi, hogyha nem szólsz neki, nem rovod fel, akkor neked is elegendő az az idő, amit együtt töltötök, meg hát no, monnyad neki több figyelemre vágysz meg szeretnél vele kicsit többet lenni; de lekorlátozni meg nem akarod ,hogy ne talizzon a barátaival, csak rád is szánjon picit több időt, mert te igényled, neked picit többre van szükséged. Ozt jóvan;)
2014. dec. 28. 00:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy mennék vele a haverjaihoz màskor ha lesz valami buli de mondta hogy nem rajta mulik hogy mehetek vele hanem a haverjan mulik .Mondtam neki hogy hat ha jàrunk akkor miért ne meg neki kellene kérdezni hogy mehetek e vele buliba.
2014. dec. 28. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!