Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esett valaki abba a hibába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett valaki abba a hibába hogy a barátnőjével töltött hónapok, évek alatt elhanyagolta a haverjait és később már szinte egy barátja sem volt?

Figyelt kérdés

Valaki mesélt nekem ilyenről, a saját története volt.

Szerintem most az egyik haverom hasonló helyzetben van/lesz mert mióta van barátnője azóta kb 2szer láttam mert mindig a barátnőjéhez megy vagy ha a lány van nála akkor meg nem mennek társaságba. Legutóbb mikor találkoztam vele akkor a legrégebbi és legjobb haverja is ott volt és mondta h rég találkoztak már(pedig egy utcában laknak).

Ha hívom hogy jöjjön át hétvégén bulizni hozzánk akkor jön a duma hogy "jön hozzám a Niki" vagy " most megyek a Nikihez".

Tagadják, de szerintem a barátnője nem szeret társaságba menni.

2014. márc. 31. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Voltam így, meg is bántam. Szerencsére a barátok utólag már nem haragudtak, de közben azért elég rosszul esett nekik.
2014. márc. 31. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
A párom legjobb barátja már több hónapja nem jelentkezik ,a szülinapján se hívta,és a párom már azon gondolkozik ,hogy meg fogja szakítani vele a kapcsolatot.Ő volt hogy kereste és meg is beszélték,hogy találkoznak,aztán a barátja lemondta a nője miatt.Az én barátnőm is március 12.-e óta nem jelentkezett,látom a facebook-on ,hogy dúl a szerelem nála is.Mi a párommal 6éve vagyunk együtt,de mi azért sosem hanyagoltuk a haverokat.Valahogy inkább mi voltunk azok akik keresik a haverok társaságát,de aztán meguntuk és most megmaradtunk egymásnak,mert egyik haver vagy barát nem nyitja ránk az ajtót.
2014. ápr. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!