Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondolnátok? Lányok mit fejeznétek ki ezzel?
Figyelt kérdés
Ha a randin megakarom csókolni a lányt,és ő elfordítja kicsit a fejét,tehát az arcára megy a puszi.Ez után azonban a szemembe néz majd ad egy puszit az arcomra az mit jelent?
Fiúk ti mid gondolnátok a helyemben?Lányok ezzel mit fejeznétek ki?
én 19f
ő 17l
2014. dec. 20. 12:56
11/13 A kérdező kommentje:
de azt is tudom hogy nehez megkapható lányról van szó,és tudom hogy tetszek neki :) (közös barátoktól)
2014. dec. 20. 13:25
12/13 anonim válasza:
Ha még nem smárolt az lehet oka :) lehet izgul miatta és fél hogy elszúrja, de ha nem az a félénkebb visszahúzódó lány az is lehet hogy csak az agyad húzza:s
13/13 A kérdező kommentje:
hát... alapjába véve visszahúzódó,tehát így olyanokkal akiket kevésbé ismer..de a barátai előtt nagyon meg tud nyílni..
Azonban rettenetesen önbizalomhiányos,pedig nincs rá oka.
Egyébként kb 2 éve ismerjük egymást,leginkább fbn tartottuk a kapcsolatot eddig,meg annó 2éve egy suliba jártunk de akkor még csak köszönőviszony volt. Az első randink ősziszönetben volt,kb 4órát töltöttünk együtt,beültünk cukrászdába,sétáltunk,jól elvoltunk,nem volt semmi. Második randi nem rég volt,pár napja
2014. dec. 20. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!