Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akar?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már egy ideje (1 hónapja) beszélek cheten. Most elhívott, hogy találkozzunk.
Nagyon félek attól, mert már nem az első eset, h a végén mindig kiderül, hogy csak szexet akar. Honnan tudjam h esetleg tényleg én érdeklem és nem csak azt akarja?
Az is árulkodó lehet, hogy hová hív el?
Ha például elhív inni (azt nem tudom h alkoholosat vagy nem) az biztos jele annak, hogy csak arra kellek?
A másik meg az, hogy honnan tudom, hogy csak egy baráti ismerkedésre hív vagy randira?
2014. dec. 18. 16:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi szégyen nincs abban, ha megkérded, hogy "ugye nem csak szexet akarsz?" Aztán vagy elhiszed, amit mondd, vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Szia bébim én vagyok az és csak a punad érdekel
3/3 anonim válasza:
A válasz egyébként egyszerű. Ha fiú, akkor szexet akar. Minden normális fiú ilyen. A lányok gondolkodásával van a probléma, jó lenne, ha feltűnne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!