Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után lehet hogy szexet is akar?
1:
Anyád. De jobban kifejtve, ki az a férfi, aki nem szeretne minél hamarabb szexet? Mind szeretne, csak sok nem mer egyből próbálkozni.
Minden randi végén megpróbálkozom azzal, hogy szexeljek a nőkkel, az elsőtől kezdve. Sokszor persze csak a harmadik-negyedik alkalomra jön össze.
De olyanból is lettek már komoly kapcsolataim, amikor első alkalommal szexeltünk. Sőt, örülök ha a nő tisztában van az igényeimmel és örömmel kielégíti azokat.
"el kellenne gondolkodnod magadon,mert egy szánalom vagy."
Ennek ellenére boldog életem van és sikeres vagyok a nőknél.
Azért anyáztam, mert szerinted csak egy helyes út létezik és nem vagy képes elfogadni, hogy mások nem olyanok mint te, tehát nem vagy nyitott gondolkodású. Nem vagy képes elfogadni, hogy sok férfi és nő számára nem szükséges a szerelem ahhoz, hogy szexeljenek. Egyszerűen csak jól érzik magukat egymással, kedvelik egymást és szexelnek, mert a szex önmagában is nagyon jó. Megértem, ha te nem ilyen vagy, de fáj, hogy nem vagy elfogadó azokkal az emberekkel szemben, akik ilyenek.
"Ráadásul aki egyből le akar fektetni egy lányt az nem is szereti,csak egy önző f asz,pont mint te."
Miért kellene szerelem a szexhez? Szerelem nélkül is szokott állni a farkam és tapasztalatból mondom, hogy sok lánynak is nedvesedik a puncija őrjítő, eget rengető szerelem nélkül is.
"Nem tiszteled a nőket"
Senkit nem tisztelek csak úgy, valamiért. Nem tisztelek társadalmi csoportokat. Egyéneket tisztelek, akik kiérdemlik a tiszteletem. Egyetlen embert sem tisztelek csak azért, mert nő.
Magyarországon nagyon kevés nő van, akivel az első este (tehát aznap este amikor találkozunk egy szórakozóhelyen) le lehet feküdni. Aznap este általában telefonszámcsere van és még gyakran csókolózás, általában több órányi ismerkedés után.
Akikkel szexelni szeretnék, de nem jön össze velük első este, azokkal később közös programot kell szervezni (=randit), ahol jobban megismerhetjük és megkedvelhetjük egymást.
Tehát a randi nálam azt jelenti:
Kísérlet arra, hogy megkedveljük egymás személyiségét egy nővel és lefeküdjünk egymással. És ezután, ha lefeküdtünk, lehet a dologból komoly kapcsolat is akár.
A szex nagyon fontos része a szerelmi/romantikus/szexuális életemnek. Ráadásul abban a korban vagyok, amikor szeretnék minél több gyönyörű nővel szexelni, igen.
De a szex sem minden persze. Élvezem a kezdeményezést, az ismerkedést. A szex után is sokszor élvezem ha még viszonyunk van egy darabig, vagy akár tartósabb kapcsolattá alakul a dolog. A vad kúráson túl is az intimitásnak számos olyan formája van, amit szeretek kiélni a nőkkel. Simogatás, ölelés, összebújás, stb. - Ezek egyáltalán nem idegenek tőlem és örömmel csinálom.
A szexet pedig úgy kezelem a helyén, hogy fontos. Például ez nálam alap felvetés:
Mégis hogyan akarhatnék komoly kapcsolatot egy nővel, akivel még le sem feküdtem? Miért akarnék zsákbamacskát venni?
"Te nemtudod miről szól a szerelem."
Vagy férfiként élem meg, de mindenképpen máshogy, ahogyan te. Bárcsak tudnád miről szól a szerelem részemről :)
"Ráadásul egy tényleg igazi nő nem fog veled lefeküdni hamar"
De. Sok nő lefekszik velem hamar végzettségétől, korától, társadalmi helyzetétől függetlenül. A nők is szeretnek szexelni és sokuk nem veti meg a szerelem nélküli szexet.
"És ha 3 hónapig nem fekszik le veled azt tiszteletben kell tartanod,és ha olan dolgot sem csinál meg a szexben azt is."
Szóval szerinted tartsam tiszteletben az ő igényeit, miközben szarjak a sajátjaimra? És ezt fordítva akkor miért ne játsszuk el?
Tudod, azért keresek olyan nőket, akikkel hamar le lehet feküdni, mert a szex fontos nekem. Ha az 1. randin nem csókolom meg legkésőbb, illetve a 3.-4. randin nem fekszünk le, akkor megszakítom általában az ismerkedést.
Milyen ember lennék, ha nem olyan nőket keresnék, akik minél jobban illeszkednek az elképzeléseimhez, vágyaimhoz? (Behódoló.)
"A szerelem nem arról szól hogy először bejutok a bugyijába,és ha jó a termék maradhat ,ha nem akkor nem."
1. Éltél már olyan párkapcsolatban, ahol szar volt a szex? Nagyon fontos, hogy két ember szexuálisan kompatibilis legyen egymással és erre hamar fényt érdemes deríteni.
2. Egy férfi és egy nő közötti intim viszony nem csak a szerelemről szólhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!