Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 randi csók nélkül? Van még esély?
Eddig 5x randiztunk 1 lannyal. Az elson nem volt semmi. Masodikon se. Harmadikon 1 szajrapuszi. Negyediken megakartam csokolni de benabalfac voltam es hirtelen erte nemtudta lereagalni es csak 1 puszit adtam neki az arcara. Otodiken semmi. Tudom, 1 csic ska vagyok, de nem volt még sose baratnom es nemtudom hogy kezdjem el megcsokolni... Smarolni mar smaroltam de az is reszegen ismeretlennel... szerintetek van még eselyem a lanynal ennyi ido utan? 2 honap alatt volt ez az 5 randi, maskor nemis talalkoztunk. Vagy mar csak baratkent tekinthet ram? Eddig tudom hogy odavolt ertem, tetszettem nekinmar reg egyuttis lehetnenk ha nem vagyok ilyen nyomor*k hogy nemtusom megcsokolni:) szerintetek?
17f 17)
Szerintem menj el,és mond el neki,hogy benned mi van..Vagy kérdezd meg,hogy Ő most h is áll a dolgokhoz..
Vagy csináld végig amit az előző hozzászólásokban leírtak,hogy hogy kezdeményezz...Ha látja,hogy próbálkozol úgyis meglátod,hogy reagál rá..
az lesz amivé teszed.
de alapesetben minden találkozás nővel kettesben randi.
csak az ügyesek képesek úgy elcsalni rá a vonakodó nőt,mintha baráti találka lenne.
ne mondj rá azonnal igent,vedd át a szerepét,vonakodj egy kicsit,hogy lehet jó lesz,de lehet nem,mert az ilyen játszmázó csajok az utolsó pillanatban hajlamosak lemondani és nem mennek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!