Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5 randi csók nélkül? Van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 randi csók nélkül? Van még esély?

Figyelt kérdés

Eddig 5x randiztunk 1 lannyal. Az elson nem volt semmi. Masodikon se. Harmadikon 1 szajrapuszi. Negyediken megakartam csokolni de benabalfac voltam es hirtelen erte nemtudta lereagalni es csak 1 puszit adtam neki az arcara. Otodiken semmi. Tudom, 1 csic ska vagyok, de nem volt még sose baratnom es nemtudom hogy kezdjem el megcsokolni... Smarolni mar smaroltam de az is reszegen ismeretlennel... szerintetek van még eselyem a lanynal ennyi ido utan? 2 honap alatt volt ez az 5 randi, maskor nemis talalkoztunk. Vagy mar csak baratkent tekinthet ram? Eddig tudom hogy odavolt ertem, tetszettem nekinmar reg egyuttis lehetnenk ha nem vagyok ilyen nyomor*k hogy nemtusom megcsokolni:) szerintetek?

17f 17)

2014. dec. 12. 23:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hívd el megint talizni. Próbáld meg megcsókolni a végén és ha nem hagyja akkor kérd meg , hogy legyen veled egyenes. Szar lesz ha ott mondja el ,h ink csak barát vagy már neki de legalább kiderül.
2014. dec. 13. 12:23
 12/22 Linó03 ***** válasza:
100%
Ismerem olyat, akik rendszeresen találkoztak, imádták egymást, de csak fél év után volt csók, mert a csaj annyira zárkózott volt. Ilyen is van.
2014. dec. 13. 13:14
 13/22 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat,segitseget! A heten mar tuti nem talalkozunk, nincs ra alkalom. Jovoheten elhivom, ha benne van akkor kezekesbe veszem a dolgokat mertennyire csicska csak nem lehetek:D
2014. dec. 13. 18:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Hat ezt jol megszivtam:) most volt 1 beszelgetesunk, es szobakeveredett hogy mi milesz belolunk, a valasza az volt hogy baratok vagyunk/leszunk. Innentol kezdve felejtsem is el igaz?
2014. dec. 13. 23:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna ezt így (telefonon vagy facebookon) megkérdezni! Ilyesmiről csak személyesen szabad beszélni, bár lehet akkor is ugyanez lett volna a végeredmény.

Hát igen, két hónap alatt nem csodálom, hogy kiábrándult belőled ha nem történt semmi.

2014. dec. 13. 23:28
 16/22 anonim ***** válasza:

semmit nem jelent.

nehogymár ő korlátozzon be téged.

te irányítasz.

ugyanúgy hozd össze a randit,akár mint barátok,aztán a randin megfordítod a keretet,nem hagyod beoltani magad.

és a lényeg!

soha nem a szavai számítanak,hanem a tettei.

jelen esetben azért írta ezt,mert te egy ilyen jóváhagyásként kérdezhetted,hogy mi van velünk.

ez meg irányítás átadás,vagyis pacskerság.

ezt megérezte és írta a sablont.

de a tettei mik is?

irkál neked,sőt találkozik veled.

tehát?

2014. dec. 14. 00:14
 17/22 A kérdező kommentje:
Ugy volt a sztori hogy volt 1 adott dolog lenyegtelen hogy mi, o arra azt mondta nemtusom nem ismerlek annyira, en mondtam.neki akkor majd fogsz:D o erre azt irta. jaja vilagispanok leszunk. En erre hogy majd elvalik hogy mik leszunk. O pedig idezem: dikk, tavali ismerosok esetleg:Ddd. Itt még azthittem hulyeskedik mert szokott( a dikk ne tevesszen meg senkit nem paraszt meg nemciganymeg semmi ilyesmi csak.) Utana en irtam hogy perszeperszee baratook:D o pedig: ezt nem viccbol mondtam. Baratok vagyunk leszunk:D es elkoszont ment aludni:)
2014. dec. 14. 00:45
 18/22 anonim ***** válasza:

hát...

sajnos pontosan vágja,hogy gyenge vagy és tapasztalatlan.

nagyjából kiismert téged és irányítja a párbeszédet is,sőt gúnyolódik.

ha lenne már tapasztalatod,akkor meg lehetne ezt fordítani.

szerintem a túl sok netes pitsogáson bukott ez el másodsorban.

legközelebb onnantól,hogy összehoztad a randit,fejezd be,vagy minimalizáld a csetet,levelezést.

2014. dec. 14. 00:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Miért nem írtad vissza, hogy; "Oké! legyünk barátok, de néha azért dugjunk is!"?
2014. dec. 14. 10:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Azota is beszelgetunk facen. Talalkozni szeretne jovoheten Forraltborozni stb mert mar regen latott. Most ez mi? Barati talalkozo vagy tobb?
2014. dec. 21. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!