Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 randi csók nélkül? Van még esély?
Eddig 5x randiztunk 1 lannyal. Az elson nem volt semmi. Masodikon se. Harmadikon 1 szajrapuszi. Negyediken megakartam csokolni de benabalfac voltam es hirtelen erte nemtudta lereagalni es csak 1 puszit adtam neki az arcara. Otodiken semmi. Tudom, 1 csic ska vagyok, de nem volt még sose baratnom es nemtudom hogy kezdjem el megcsokolni... Smarolni mar smaroltam de az is reszegen ismeretlennel... szerintetek van még eselyem a lanynal ennyi ido utan? 2 honap alatt volt ez az 5 randi, maskor nemis talalkoztunk. Vagy mar csak baratkent tekinthet ram? Eddig tudom hogy odavolt ertem, tetszettem nekinmar reg egyuttis lehetnenk ha nem vagyok ilyen nyomor*k hogy nemtusom megcsokolni:) szerintetek?
17f 17)
Nem kellett volna ezt így (telefonon vagy facebookon) megkérdezni! Ilyesmiről csak személyesen szabad beszélni, bár lehet akkor is ugyanez lett volna a végeredmény.
Hát igen, két hónap alatt nem csodálom, hogy kiábrándult belőled ha nem történt semmi.
semmit nem jelent.
nehogymár ő korlátozzon be téged.
te irányítasz.
ugyanúgy hozd össze a randit,akár mint barátok,aztán a randin megfordítod a keretet,nem hagyod beoltani magad.
és a lényeg!
soha nem a szavai számítanak,hanem a tettei.
jelen esetben azért írta ezt,mert te egy ilyen jóváhagyásként kérdezhetted,hogy mi van velünk.
ez meg irányítás átadás,vagyis pacskerság.
ezt megérezte és írta a sablont.
de a tettei mik is?
irkál neked,sőt találkozik veled.
tehát?
hát...
sajnos pontosan vágja,hogy gyenge vagy és tapasztalatlan.
nagyjából kiismert téged és irányítja a párbeszédet is,sőt gúnyolódik.
ha lenne már tapasztalatod,akkor meg lehetne ezt fordítani.
szerintem a túl sok netes pitsogáson bukott ez el másodsorban.
legközelebb onnantól,hogy összehoztad a randit,fejezd be,vagy minimalizáld a csetet,levelezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!