Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elmennétek a pasihoz egy ilyen "meghívás" után?
Ne menj el!
Fiú vagyok remélem nem haragszol, hogy válaszoltam...
Ne menj el, nem hívott meg. Majd ha megírja, hogy szívesen látna ott.
A végén meg rádsüti, hogy futsz utána és nem tudod majd magadról lemosni. Bocsi, de a hagyományos nőtípust képviselem, kezdeményezzen ő, ha akar tőled valamit.
Első vagyok.
Ha én akarnék találkozni egy lánnyal nem utaztatnám 150 km-t.
"A végén meg rádsüti, hogy futsz utána és nem tudod majd magadról lemosni." Igen szerintem pont ezt szeretné láttatni a haveroknak, hogy én mekkora rajongója vagyok…Egyszer már mutogatni akart szkájpon is nekik, miközben ők kocsmáztak én meg otthon voltam, de mondtam, hogy nincs szkájpom… és ilyet írt, hogy "amúgy bírnak a barátaim" :) Nem tudom, mit mondhatott rólam.
Hát ha férfi lennék, én se rendelnék magamhoz senkit 150 km-ről…max udvariasan érdeklődnék, hogy esetleg eljönne-e.
#5-ös vagyok
Így már biztos, hogy hátsó szándékai vannak. Szerintem szándékosan fogalmaz így, és azért nem válaszol a kérdéseidre, hogy ha megjelensz és kétségbe akarod vonni, hogy futsz utána, akkor bizonyítékként előhúzhassa ütőkártyaként a kommenteket, amiben nem volt meghívás szó szerint.
Valószínűleg menőzni akar a haverok előtt mennyire ász pasi ő.
Szerintem hanyagold a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!