Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj, ha nem szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nem szeretek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek senkivel sem beszélgetni csak úgy. Ha van valami konkrétum, teendő amiről kell, akkor persze beszélek, de az, hogy meséljek valamit egy napomról számomra furcsa. Más gondjai sem érdekelnek, sem a napjai.
2014. dec. 2. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:

beszélj a napodról előtte és megmondom :)

am nekem nem baj...miért lenne baj?

2014. dec. 2. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
antiszociális végre nem vagyok egyedül :D
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, csak így se párod, se barátaid nem lesznek soha. Tapasztalat.
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Én is így vagyok ezzel! :) Nem mindenki szófosó.
2014. dec. 2. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, hogy nem vagy beszédes, inkább azzal, hogy "más gondjai sem érdekelnek". Minimális empátia nem ártana talán.
2014. dec. 2. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és van kapcsolatom, de elég sok gond van vele. A veszekedések 90%-a azért van, mert nem lehet velem semmit se megbeszélni, a párom szerint. Ha csak rajtam múlva kb. öt mondatot váltanánk egy nap. :D
2014. dec. 2. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!