Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harasztimate kérdése:
Nem tudom hogy mit csináljak. ( lányprobléma) nagyon szeretném megkapni a lányt, de elakadtam?
Figyelt kérdés
Van egy lány , akit pontosan 4 honapja ismertem meg , rengeteget beszelgetunk facen skypeon nap mint nap ( ezalatt tenyleg ertsetek sokat :) ) azert nem eloben , mert a kettonk kozotti tavolsag 120 km... mostanaban egyre jobban kezdtem megkedvelni ugy melyebben , ez neki is feltunt , felisvetettem neki az otletet hogy talalkoznunk kene eloben , es hat elegge kerulte a valaszt , marmint nem mondot semmi egyertelmut , de aztvettem le , hogy neki ez a talakozas nem lenne injere, de szerintem csak egyszeruen fel ... azt kell tudni rola hogy elegge felenk lany , nagyon szep teremtes , de nagyon kicsi az onbizalma . En azthiszem bele szerettem es nagyon szeretnem legalabb egyszer a kozelemben erezni :$ de nem tudom hogy mitmondjak neki hgy megvaltozzon a velemenye , hogy neki is megjojjon a kedve a talalkozashoz :( megkerdeztem hogy mit gondol rolam , aztmondta ugy tekint ram mint egy nagyon jo baratra... de ez nekem nem eleg ><... lenne valami tanacsotok , amivel megtudnam gyozni ?pl Valami szep de gyenged szoveg , hisz nem akarom hogy ez az egesz a baratsagunk rovasara menjen.biztos vagyok benne hogy o is nagyon kedvel engem , de akkor miert ilyen nagy problema neki a talalkozas...?(budapest- szekesfehervar) 16f o is 162014. nov. 30. 12:17
1/6 anonim válasza:
Olyan szekér után nem futunk,ami nem vesz fel,mindig mondom.
3/6 A kérdező kommentje:
Nemreg meg mondta nekem hogy szeret meghogy nagyon hekyesnek tart , meg amikor csak tud velem van... egyszeruen nem ertem miert nem akar talalkozni... nem tudom mi vele a problemaja nem mondja el, csak hogy nagyonzavarbam van hogy ennyire erdekel engem ez a tema :/
2014. nov. 30. 12:31
5/6 anonim válasza:
Mindig mondom: a távkapcsolatok NEM MŰKÖDNEK. Két felnőtt, önálló, keresettel rendelkező egyén között még csak-csak elvegetál valameddig, de egyébként kár erőltetni. Csak fogy az időtök vele, s bár ti még azt hiszitek, hogy végtelen áll belőle rendelkezésetekre, hamarosan rádöbbentek, hogy ez korántsem igaz.
6/6 anonim válasza:
Félénk, próbáld megpuhítani. Mondd meg neki, hogy ha már ennyit beszéltek legalább 1x élőben is összefuthatnátok, nem kell túlkonplikálni a dolgot. Valami helyre elmenni amit szeret, mozizni, korizni ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!