Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elakadtam az ismerkedés...

Elakadtam az ismerkedés közben, mit tegyek?

Figyelt kérdés

megismertem egy lányt, elkezdtünk beszélgetni egy közösségi oldalon, egész jol ment minden, de az utobbi napokban valahogy belassult az egész. nem tudom hogy érdeklem e, vagy csak mint barát tekint rám, nem tudom ráirjak-e vagy várjam hogy ő irjon...

17/F

2014. máj. 21. 11:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele le talit is, amibe belement,de mivel társaságban előtte este találkoztunk nem is emlitettem neki hogy feltétlen legyen... vidéki, aztán most állandóan oda-vissza szaladgáljon..
2014. máj. 21. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
mirol beszeltek, hogy reagal rad, milyen a dinamika, hogy beszelsz vele stb, tobb info kell, mehet pm ben. ( egy pua )
2014. máj. 21. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem szokott téged kérdezni és ha nem írsz neki 5-10 percig és addig nem ír vissza,akkor nem igazán érdekled.
2014. máj. 21. 12:12
 4/4 Shaddark válasza:

"vidéki, aztán most állandóan oda-vissza szaladgáljon.."

Csak szaladgáljon, minél több energiát öl bele az ismerkedésbe annál jobban fogja értékelni.

Akik a "királylány" lábai elé tesznek mindent azokat hamar le is koccolják, ha sikeres akarsz lenni akkor az értéked növelned kell nem csökkentened.

2014. máj. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!