Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan meleg férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan meleg férfiak akik komoly kapcsolatot keresnek, hol randizgatnak, hol vannak ők? Valaki segítsen kérem!

Figyelt kérdés

2014. nov. 30. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
0%
Bébasna ha több hommancs lenne mint normális ember.
2014. dec. 1. 18:24
 72/78 anonim ***** válasza:

Kölök el kell , hogy szomorítsalak , de egyre több homokos lesz a világban ,mert az emberi populáció gradációban van(bár mondhatom ezt a hülyéknek... mikor még a populáció fogalmával sincsenek tisztában :D). A lényeg , ez a természet rendje, minden fajnál egyensúlynak kell kialakulnia ,vagy ki fog halni. Az ember is így fog járni egy 60-80 év múlva. Ekkor fog következni a degradáció. Az emberi faj éppen olyan most mint a sáskajárás. "Mindent felzabálnak és megdöglenek", mi fajunk is így fog járni ,ha így halad :D. Ezért van annyi homár , érted már? Ez természetes ,ha ez nem lenne ,akkor még előbb kihalna a populációnk. Más fajoknál is ugyan ez zajlik le. Csak ugye a sok okos ember ilyenkor azt szokta mondani ,hogy az "ember nem állat". Az ilyeneket kínoznám halálra:D.Én elítélem a tudatlanságot.

Mielőtt még rám mondod ,hogy buzzancs. Elárulom neked , hogy hetero vagyok ,csak van egy kis eszem....

2014. dec. 1. 21:42
 73/78 anonim ***** válasza:
62%

"csak van egy kis eszem..."

egyetértek, szerintem is kis eszed van csak.

2014. dec. 1. 22:15
 74/78 anonim ***** válasza:
Neked meg semennyi :D
2014. dec. 1. 22:28
 75/78 anonim ***** válasza:
Hahó homárok. Tiltották ugyan, de újra régiztem.
2014. dec. 2. 11:42
 76/78 anonim ***** válasza:
Szia! :)
2014. dec. 2. 12:44
 77/78 anonim ***** válasza:
0%
Az igaz embereket gátolni lehet, de tiltani soha.
2014. dec. 2. 12:54
 78/78 anonim ***** válasza:
Jól van. Nagyon okos vagy. :)
2014. dec. 2. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!