Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan meleg férfiak akik komoly kapcsolatot keresnek, hol randizgatnak, hol vannak ők? Valaki segítsen kérem!
Kölök el kell , hogy szomorítsalak , de egyre több homokos lesz a világban ,mert az emberi populáció gradációban van(bár mondhatom ezt a hülyéknek... mikor még a populáció fogalmával sincsenek tisztában :D). A lényeg , ez a természet rendje, minden fajnál egyensúlynak kell kialakulnia ,vagy ki fog halni. Az ember is így fog járni egy 60-80 év múlva. Ekkor fog következni a degradáció. Az emberi faj éppen olyan most mint a sáskajárás. "Mindent felzabálnak és megdöglenek", mi fajunk is így fog járni ,ha így halad :D. Ezért van annyi homár , érted már? Ez természetes ,ha ez nem lenne ,akkor még előbb kihalna a populációnk. Más fajoknál is ugyan ez zajlik le. Csak ugye a sok okos ember ilyenkor azt szokta mondani ,hogy az "ember nem állat". Az ilyeneket kínoznám halálra:D.Én elítélem a tudatlanságot.
Mielőtt még rám mondod ,hogy buzzancs. Elárulom neked , hogy hetero vagyok ,csak van egy kis eszem....
"csak van egy kis eszem..."
egyetértek, szerintem is kis eszed van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!