Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan meleg férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan meleg férfiak akik komoly kapcsolatot keresnek, hol randizgatnak, hol vannak ők? Valaki segítsen kérem!

Figyelt kérdés

2014. nov. 30. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
"Rám büszkék, szexuális orientációtól függetlenül. A családomat az érdekli, hogy boldog legyek, nem az, hogy milyen nemű a párom. Egyébként bármilyen döbbenetes lehet neked, jobban ismerem a saját családomat, mint te. :D Szóval még lődözhetsz ilyen dumákat, hogy biztos utálnak/szégyellik/lenézik, vagy hogy a családom teljesen hülye, mert a helyzet az, hogy te semmit nem tudsz sem rólam, sem róluk. Nagyon buta feltételezés azt gondolni, hogy mindenki olyannak látja a világot, amilyennek te gondolod, hogy gondolják."
2014. dec. 1. 09:24
 32/78 anonim ***** válasza:
0%
Ezt már írtad bu-zi.
2014. dec. 1. 09:50
 33/78 anonim ***** válasza:
ezért mondtam, hogy körbe-körbe járunk. Te azt gondolod, hogy tudod, hogy az én családom mit gondol, én meg magyarázom neked, hogy ez igen valószínűtlen. De én értem, hogy sokat fantáziálsz fiúkról, de attól, hogy itt téped a szád, ez az érzés nem fog elmúlni benned.
2014. dec. 1. 10:43
 34/78 anonim ***** válasza:
te "igaz ember" vagy? :)
2014. dec. 1. 11:08
 35/78 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Ace Ventura 1 et, amikor kiderül hogy a nő hapsi. XD. Vagy a Csak egy kis pánikot. Ha beszélgetünk, és közben bu-zita csinál belőlem, akkor meghal. XD
2014. dec. 1. 11:10
 36/78 anonim ***** válasza:
ez most hogy jött ide?
2014. dec. 1. 11:12
 37/78 anonim ***** válasza:
Eddig az volt a bajod hogy mindig ugyanazt írom. A kemény zsarukban a feka hommancs küzdött ellene.
2014. dec. 1. 11:15
 38/78 anonim ***** válasza:
Szólj a hapsidnak, hogy ne törölje folyton a bőlcs gondolataimat, véleményeimet.
2014. dec. 1. 11:30
 39/78 anonim ***** válasza:
már nagyon uncsi vagy.
2014. dec. 1. 11:31
 40/78 anonim ***** válasza:
0%
Kűzdj ellene te is. Meggyógyulhatsz.
2014. dec. 1. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!