Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan meleg férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan meleg férfiak akik komoly kapcsolatot keresnek, hol randizgatnak, hol vannak ők? Valaki segítsen kérem!

Figyelt kérdés

2014. nov. 30. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
Előbb írtam rá , hogy látens ,de látom az agyáig sem jutott el ,hogy mit jelent az. :D Valami kis tizenéves p*cs lehetsz.
2014. dec. 1. 01:35
 22/78 anonim ***** válasza:
0%
Büszkék rá hogy ra-tyi vagy mi?
2014. dec. 1. 01:40
 23/78 anonim ***** válasza:
73%
Nem érted. Rám büszkék, szexuális orientációtól függetlenül. A családomat az érdekli, hogy boldog legyek, nem az, hogy milyen nemű a párom. Egyébként bármilyen döbbenetes lehet neked, jobban ismerem a saját családomat, mint te. :D Szóval még lődözhetsz ilyen dumákat, hogy biztos utálnak/szégyellik/lenézik, vagy hogy a családom teljesen hülye, mert a helyzet az, hogy te semmit nem tudsz sem rólam, sem róluk. Nagyon buta feltételezés azt gondolni, hogy mindenki olyannak látja a világot, amilyennek te gondolod, hogy gondolják.
2014. dec. 1. 01:48
 24/78 anonim ***** válasza:
0%
Minden szülő álma egy homár gyerek. D
2014. dec. 1. 01:53
 25/78 anonim ***** válasza:
92%

nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy egy normális szülő nem a gyereke szexuális orientációjától teszi függővé, hogy büszke-e a gyerekére vagy hogy szereti-e. Érted?

De látom, más kérdésekben is aktívan társalogsz, ennyire érdekel a melegek világa? ha gondolod, szívesen leszoplak.

2014. dec. 1. 02:07
 26/78 anonim ***** válasza:
0%
Apád biztosan dagadna a büszkeségtől ha látná ahogy szopsz egy másik fiút. XD Dicsékedne hogy Az én fiam, az én fiam. Dddd
2014. dec. 1. 02:11
 27/78 anonim ***** válasza:

Te apád előtt szoktad élni a szexuális életedet? hát ez legalábbis, őőő...szokatlan, hogy úgy mondjam.

És apád értékelni szokta, hogy épp mennyire büszke rád, attól függően, hogy épp mit csinálsz a szexpartnereddel?

2014. dec. 1. 07:29
 28/78 anonim ***** válasza:
0%
Te sem gondolod komolyan hogy bárki is büszke egy bu-zira.
2014. dec. 1. 07:45
 29/78 anonim ***** válasza:
úgy érzem, végtelen ciklusba kerültünk. már leírtam a család viszonyát hozzám, és hogy nem a szexuális orientációm határozza meg azt, hogy mennyire büszkék rám, vagy hogy mennyire szeretnek. Olvasd vissza, nem akarom beírni újra.
2014. dec. 1. 07:49
 30/78 anonim ***** válasza:
0%
Azt kívánják titokban, hogy inkább lennél közmunkás, de normális. mint magas pozícióban lévő hommancs.
2014. dec. 1. 08:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!