Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök a csajszinak?
Figyelt kérdés
Van egy ismerős nőm, akivel nemrég ismerkedtem meg, tulajdonképpen kollégák vagyunk, és van hogy együtt töltünk egy kis időt, munka közben, de nem egy a munkakörünk. Tehát lejön hozzám, és kettecskén vagyunk. Nem rég megkérdeztem tőle, hogy lenne e kedve találkozni egyszer munkaidőn kívül egy megbeszélt napon, erre ő teljesen elvörösödött, minden mást nézett (mennyezet,talaj)csak rám nem. Majd nem válaszolt, inkább elment. Azóta nem nagyon beszélget velem, köszön, megkérdezi hogy vagyok, de a hosszabb együttléteket kerüli, pedig eddig nagyon jól megvoltunk Mit gondoltok? 23/F2014. nov. 29. 18:57
1/2 anonim válasza:
Ha már úgy is beszélővisznyban vagytok, hívd félre udvariasan, és kérd meg ,hogy beszéljétek meg a dolgot. Mert ha nem akar tőled semmit, mondja meg szépen és akkor továbbra is kollegiális viszonyt akarsz majd tőle szépen, és minden a régi lesz. Ha pedig akar, akkor jöjjön, ne parázzon :)
Szóval besézld meg vele a dolgot, könnyebb lesz.
Bztosítsd, hogy nem ház ha elutasít csak jó tisztázni hisz egy helyen dolgoztok.
Legyél érett és udvarias. Ez a legjobb, amit tehetsz.
2/2 anonim válasza:
sztem nem akar tőled semmit mint pasitól...hülye lenne nem menni ha hívtad és kellenél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!