Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon bejövök neki vagy sem?
Pár hete megismertem egy srácot interneten, egész napokat végig beszélgettünk mindenféléről, aztán taliztunk. Tök jól elvoltunk, nevetgéltünk, beszélgettünk, de ennyi, nem csókolt meg - talán azért mert mondtam neki, hogy nem olyan lány vagyok, akit első randin fekteti lehet.
Azóta kb. ugyanúgy beszélgetünk neten, bár úgy érzem néha nem figyel rám, (de lehet csak fáradt), amúgy minden reggel ő kelt :) szóval magától ír rám.
De nem tudom eldönteni, hogy tényleg tetszem neki és csak visszafogott, vagy nem jövök be neki, csak nem tudja hogy rázzon le. Szerintetek?
Ez egy játék. Mi nem tudjuk hogy mit akartok vagy hogy egyszerre hány pasival találkozgattok, és ti sem hogy mi hány csajnak udvarilgatunk. Szokj hozzá. :D
Szerintem komolyan érdekled, én is vagyok ennyire visszafogott, úgy hogy nem is írok ilyen gyakran. Azt meg hogy úgy érzed hogy nem figyel rád, nagyon egyszerű orvosolni. Ne beszélgessetek sokat interneten, és sokkal jobbak lesznek a személyes találkozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!