Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most erontottam? Hogyan lehetne megjavitani? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nez mindig a szemembe ha meglat mosolyog es kotoszkodik velem stb.. Itt az lenne a lenyeg hogy tegnap este amikor vege lett a szakkornek azt mondta,hogy kiserjem el probalt ravenni de nemet mondtam..nem tudtam mit mondjak aztan elkoszontunk egymastol. Amikor haza ertem megirtam neki hogy komolyan gondolta e hogy menjek vele..csak latta es amikor azt irtam neki hogy "ha igen akkor majd jovoheten elkiserlek"..es erre azt irta hogy haggy mar csak vicceltem ne irj delutanig mert tiltalak..ezt nem ertem egyszer o ir ram egyszer szivecskezik. Abban vagyok tanacstalan,hogy tenyleg viccelt vagy rosszul esett neki,hogy nem mentem vele es azert bunko mert azt hiszi nincs nalam eselye?
Amugy bejon a fiu.
2014. nov. 29. 08:58
2/4 anonim válasza:
Azt azért előre leszögezném hogy ez hülye.
3/4 anonim válasza:
tegnapi kérdésedre is válaszoltam de ott is elmondtam hogy elrontottad ezzel szóval most megsértödött. Hagyd egy kicsit h ülepedjen és majd azután megnyugszik:)
4/4 anonim válasza:
Minden fiatal fél a beégéstől. Ha meg elutasítod, pláne azzal takarózik, hogy nem komolyan mondta. Hazaért, kiverte, aztán onnantól egy darabig nem érdekelték a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!