Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek visszaír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszaír?

Figyelt kérdés

van egy srác nagyon tetszik. Látásból ismerjük egymást. De nekem nagyon tetszik régóta.Írtam neki facebookon hogy szívesen ismrkednék vele. Ez volt 1 napja. (írtam neki hogy aranyos helyes kedvesnek gondolom). Már láttam hogy olvasta. Szerintem hány napig reménykedhetek, hogy visszaír (bármit is szóval a nem is válasz csak írjon) Tudom dolgozik stb nincs annyi ideje + nem kockul. Meg nem olyan rámnős nyomulós vagány szóval lehet most agyal rajta, hogy mit írjon.

Nem kis tinik vagyunk én 24 ő 30 éves. Tuom hogy nincs barátnője.

Szóval meeddig van értelme a facebookot lesni, hogy írt e már?

K

2014. nov. 27. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Lányként mondom, hogy akkor felejtős. Ha bejönnél neki már rég írt volna. Sajnos.

23L

2014. nov. 27. 21:38
 2/10 A kérdező kommentje:
sajnos én is azt kezdem érezni mert még mindig semmi....
2014. nov. 28. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Èn egyszer nagy nagy nagy bátorsággal írtam egy csajnak 2013 augusztusban......azòta is ír.
2014. nov. 29. 17:56
 4/10 A kérdező kommentje:

4 nap telt el. Tudom dolgozik de......szerintetek ha nem ír megér esetleg még 1 próbálkozást? pl. nem tudom az előző emailen át ment e stb......Lehet én vagyok hülye sőt biztos de én már úgymond ennyiből képes vagyok belezúgni valakibe.

Fiúk!!! Mi az amit még lehet tenni ebben a helyzetbe mi az amit ti nem tartotok még soknak?

2014. nov. 29. 17:56
 5/10 A kérdező kommentje:
de te egy levél után feladtad? Oké nem kell nyagyon nyomulni de mégis...
2014. nov. 29. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszer elolvassa akkor vagy rögtön ír vagy soha
2014. nov. 29. 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:
kedeves utolsó válaszoló akkor olyan opció sajnos nincs a pasiknál hogy gondolkodik????,
2014. nov. 29. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha eddig nem írt, akkor már nem fog válaszolni..Valószínűleg nem tetszel neki, de nem tudja mit reagáljon vagy hogy mondja meg, és nem akar megbántani..férfiak ekkor fordulnak ehhez a taktikához..Felejtős a dolog szerintem..
2014. nov. 29. 18:01
 9/10 A kérdező kommentje:
o,,,,az a baj legbelül én is ezt érzem... de szerintem ez akkor sem szép húzás, főleg hogy nem vadidegen vagyok szóval nem csak úgy ramdom ráírtam. Egy helyen lakunk látásból tudja is hogy ki vagyok sőt már régebben már pár szót is beszéltünk... így szerintem annyit érdemelnék hogy PL: Bocsi ne haragudj de nem....
2014. nov. 29. 18:04
 10/10 A kérdező kommentje:
+ még tudodm hogy társat keres évek óta (lecsekkoltam több oldalon is fent van) Nem vagyok egy hú de milyen irtó jó csaj meg minden de nem egy csúnya bányarém vagyok. Nem értem. Ha ott is ilyen ha ráírnak és hidegen hagyja akkor már kezdem érteni miért szingli évek óta. Én csak egy esélyt szeretnék ha másnem beszélgessünk hátha...
2014. nov. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!