Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet a Morrisons-ban ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a Morrisons-ban ismerkedni? Szoktatok oda járni partizni? Ma jön valaki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 13:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

miután burkoltan közlöd velem hogy valószínűleg kis pénzéhes p*csák közé tartozom én is, nem várd, hogy kedves legyek veled

amúgy a szellemi színvonal nálad már az elején megmutatkozott, mikor közölted, hogy ott minden csaj ilyen

igen vannak nem is kevesen, de róluk lerí már messziről hogy miért vannak ott, és kikkel ismerkednek szívesen

ha nem vagy képes kiszűrni őket, sajnálom

2010. febr. 2. 12:54
 32/37 anonim ***** válasza:
40%
De ez egész mindenség erről indult.Hogy tele van pénzéhes csajokkal.Nem azt mondtam h mindenki.hanem h tele van meg h a többség az.A többség nem egyenlő a mindenkivel.Kivétel mindíg van.Én csak annyit írtam a kérdezőnek.h ha van pénze akkor nemlesz probléma a becsajozás.De ha nincs akkor nagy valószínűséggel csaj sincs.Nem minden esetben hanem nagy valószínűséggel.Nekem ez a vélaményem a helyről.Másnak más.Én leírtam a vélaményem.Normálisan.A trágárkodást te kezdted el.
2010. febr. 2. 13:08
 33/37 anonim ***** válasza:
53%
A vitatkozókban a Morrison's törzsközönségét tisztelhetjük ? :D Mert ezt a színvonalat az Íjászban is hozzák :D
2010. febr. 2. 13:37
 34/37 anonim ***** válasza:

A morrisons jó VOLT, de az a tapasztalatom, hogy mostanában nem valami magas a színvonal, plussz az emberek.. ott tudsz pasizni...de ne akarj!

21/L

2010. febr. 2. 13:54
 35/37 anonim ***** válasza:

"Valószínű.

Milyen kocsija van?Ha elárulod akkor megmondom h az vagy-e.Merci bmw?"

ezért kezdtem el a trágárkodást

én nem tartozok a Morrisons törzsközösségébe, egy kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam, de szívesen járok oda, eddig mindig összefutottunk vmi ismerőssel is, amellett 9-ig elég jók az akciók

aki nem volt még ott, ajánlani tudom neki

2010. febr. 2. 18:46
 36/37 anonim ***** válasza:
60%
nekem nincs mercim...de mindig találok valami csajt..ismerkedés..tánc..smárolás... csak az a baj hogy másnap nem sokra szoktam emlékezni:D:D
2010. ápr. 26. 23:02
 37/37 anonim ***** válasza:
hagyjátok már ezt a vitát, mindenhol vannak ilyen csajok(nem kevesen)... de hogy pont a moriban lenne ennyi, azt kétlem, ők inkább a rioba vagy a hajógyárira járnak. morrisonsban a ******* nagy tömeg a gáz. hogy min. 5 percet kell sorba állni egy nyamvadt sörért...
2010. szept. 25. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!