Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a Morrisons-ban ismerkedni? Szoktatok oda járni partizni? Ma jön valaki?
miután burkoltan közlöd velem hogy valószínűleg kis pénzéhes p*csák közé tartozom én is, nem várd, hogy kedves legyek veled
amúgy a szellemi színvonal nálad már az elején megmutatkozott, mikor közölted, hogy ott minden csaj ilyen
igen vannak nem is kevesen, de róluk lerí már messziről hogy miért vannak ott, és kikkel ismerkednek szívesen
ha nem vagy képes kiszűrni őket, sajnálom
A morrisons jó VOLT, de az a tapasztalatom, hogy mostanában nem valami magas a színvonal, plussz az emberek.. ott tudsz pasizni...de ne akarj!
21/L
"Valószínű.
Milyen kocsija van?Ha elárulod akkor megmondom h az vagy-e.Merci bmw?"
ezért kezdtem el a trágárkodást
én nem tartozok a Morrisons törzsközösségébe, egy kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam, de szívesen járok oda, eddig mindig összefutottunk vmi ismerőssel is, amellett 9-ig elég jók az akciók
aki nem volt még ott, ajánlani tudom neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!