Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet a Morrisons-ban ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a Morrisons-ban ismerkedni? Szoktatok oda járni partizni? Ma jön valaki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 13:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
28%
lehet! xD elég barátságos mindeki(többnyire mert részegek.. xD) de én szeretem azt a helyet, pénteken is megyünk =)
2010. febr. 2. 11:30
 22/37 A kérdező kommentje:
én is:)
2010. febr. 2. 11:31
 23/37 anonim ***** válasza:
68%

én ott jöttem össze a barátommal

tehát én is pénzéhes kis ribanc lennék?

2010. febr. 2. 11:33
 24/37 anonim ***** válasza:
31%

Valószínű.

Milyen kocsija van?Ha elárulod akkor megmondom h az vagy-e.Merci bmw?

2010. febr. 2. 12:04
 25/37 A kérdező kommentje:
kedves utolsó?miért érzem ki a szavaidból,hogy valakire vagy valamire nagyon ki vagy bukva?
2010. febr. 2. 12:14
 26/37 anonim ***** válasza:
95%

nincs kocsija

kedves kérdező, szerintem az ironikus barátunk azért van így kibukva mert már vagy 3 éve nem szexelt és a Morrisonsban sem talált egy olyan kis p*csát aki legalább lesz*pná

2010. febr. 2. 12:30
 27/37 anonim ***** válasza:
26%

Na az most nem talált be mert...tegnap este egy óriásit.Nincs nekem semmi bajom.Csak voltam én is ott és mint említettem ott úgy kell ismerkedni h lerakod a kocsikulcsot.Kielemzik 2.-3.kérdés mit dolgozol?Mennyit kerese?Van-e lakásod?Nyaralód?És ha ezen a teszten átmentél akkor....onnantól jó minden.De ha se kocsi se lakás se 700ezres fizetés.Nagy valőszínűséggel ott nem fogsz becsajozni.Szóval csak annyi.Konkrét bajom az nincs.Csak láttam h milyen lányok járnak oda.

TÖBBSÉGÉBEN.

2010. febr. 2. 12:36
 28/37 anonim ***** válasza:

érdekes előbb még valószínűleg én is az voltam, nah de mind1 te tudod, de remélem tegnap jól s*ggbe k*rtak és most nyugton maradsz egy darabig a hülyeségeiddel

tényleg, akkor most állva is gépelsz?

2010. febr. 2. 12:45
 29/37 A kérdező kommentje:
:)
2010. febr. 2. 12:47
 30/37 anonim ***** válasza:

Nő létedre szépen beszélsz.Átjött a szellemi színvonalad.

Más dolog az h intelligensen vitatkozunk.Vagy az h trágár szavakat használunk.

2010. febr. 2. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!