Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a Morrisons-ban ismerkedni? Szoktatok oda járni partizni? Ma jön valaki?
én ott jöttem össze a barátommal
tehát én is pénzéhes kis ribanc lennék?
Valószínű.
Milyen kocsija van?Ha elárulod akkor megmondom h az vagy-e.Merci bmw?
nincs kocsija
kedves kérdező, szerintem az ironikus barátunk azért van így kibukva mert már vagy 3 éve nem szexelt és a Morrisonsban sem talált egy olyan kis p*csát aki legalább lesz*pná
Na az most nem talált be mert...tegnap este egy óriásit.Nincs nekem semmi bajom.Csak voltam én is ott és mint említettem ott úgy kell ismerkedni h lerakod a kocsikulcsot.Kielemzik 2.-3.kérdés mit dolgozol?Mennyit kerese?Van-e lakásod?Nyaralód?És ha ezen a teszten átmentél akkor....onnantól jó minden.De ha se kocsi se lakás se 700ezres fizetés.Nagy valőszínűséggel ott nem fogsz becsajozni.Szóval csak annyi.Konkrét bajom az nincs.Csak láttam h milyen lányok járnak oda.
TÖBBSÉGÉBEN.
érdekes előbb még valószínűleg én is az voltam, nah de mind1 te tudod, de remélem tegnap jól s*ggbe k*rtak és most nyugton maradsz egy darabig a hülyeségeiddel
tényleg, akkor most állva is gépelsz?
Nő létedre szépen beszélsz.Átjött a szellemi színvonalad.
Más dolog az h intelligensen vitatkozunk.Vagy az h trágár szavakat használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!