Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet a Morrisons-ban ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a Morrisons-ban ismerkedni? Szoktatok oda járni partizni? Ma jön valaki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 13:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
19%

Na erről beszélek.Szerinted 80egy sörért nm sok?

Jó gondolom neked nem te biztos valamilyen manager vagy(ez most nagyon divatos szakma)és keresel netó 26ezer ft-ot oránként.Én visont a 750Ft-os órabérem mellett maradok az olyan helyeknél ahol 3-400Ft-egy sör.Ja és agyanarról a sörröl beszélünk.

szóval ne félj lesznek ott bőven csajok akik centit vágnak h mikor hívod meg őket 1 piára(4600Ft)meg ég egyre meg még egyre aztán mikor már 15ezerért itattad őket rájönnek h neked van lé a zsebbe.És onnantól már quasimodo is nyerő lenne.

2010. jan. 30. 14:21
 12/37 anonim ***** válasza:
79%
Az utolsónak nem tudom mi baja... De hagyjuk. Amúgy egy koktél 1200 Ft körül van, és ha 9 előtt mész 500 Ft minden koktél szóval, hogy ezeket a 4600 Ft-os pia árakat honnan szedted kedves utolsó kérdező azt nem tudom. Egyébként szerintem jó hely, nem is vészesen drága, és az önsajnáltató kommentelőnek üzenem, hogy 500 Ft-os órabérért dolgozom, és én is el tudok menni oda, ha kedvem van, úgy, hogy nem hívatom meg magam semmire. Szóval a kérdésre válaszolva igen, néha-néha szoktam oda járni, de ismerkedni nem szoktam ott, csak a haverokkal, barátokkal, és a párommal járunk le táncolni és kareoke-zni.
2010. jan. 30. 15:23
 13/37 anonim ***** válasza:
33%

Csak azt nem tetted hozzá h a párodat is ott ismerted meg.Aki mellesleg full milliomos.És persze így nem kerül sokba neked.És az 500Ft.os órabéredból így 1 forint sem megy el. :-))))))))

Figyu én 1xvolatm ott és az a sok pénzéhes pi.sa amit ott láttam.Tudod az a típikus akihez úgy kell odamenni ismerkedni h előre leteszed a merci kulcsot.

2010. jan. 30. 15:32
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom miért beszélsz úgy mindenkiről, mintha te mindent tudnál róla. A párom sem milliomos, és nem ott ismertem meg, ráadásul egyikőnk szülei se milliomosok. Tény, hogy rengeteg ilyen lány van ott, de aki ott akar ismerkedni, az valószínűleg olyan lányra is vágyik mint azok, az meg akkor magára vessen. De nyugodtan folytasd csak a beskatulyázásodat másokkal szemben.
2010. jan. 30. 16:52
 15/37 anonim ***** válasza:
20%
Nem skatulyázok be senkit.De olvasd csak el mit írtam először.H tipikusan az a hely h van lóvém lemegyek ott a sok pic.a aki csak arra vár h költsek rá pénzt.És ennyi kell ahhoz h csajom legyen.És ezt te is most ismerted el.Szóval én ezt írtam a srácnak h ha van lóvé akkor ott tuti tapadni fognak a csajok.
2010. jan. 30. 17:13
 16/37 anonim ***** válasza:
44%
De ha oda lemegy egy egyszerű emberke mint én(nem vagyok csór de gazdag sem)akkor nézhet ő ki úgy is mint 1 görög félisten.Ha nincs pénze nő nélkül jön haza.Ha meg lemegy hókuszpók és tele van pénzzel akkor tapadni fognak a csajok.Ez a morrison
2010. jan. 30. 17:14
 17/37 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon ritkán lemegyek a barátnőimmel, de inkább csak a '2-be. Nem szeretem azt a helyet, tele van ilyen nyomi kisgyerekekkel, akik eljátsszák, hogy "na, énvagyok a helyi >basszájba<..." és akadnak rá az emberre. És valahogy az az érzésem, hogy oda minden 14 éves kis ku*vát meg 15 éves tajgané suttyót beengednek...

(Persze mindezt a kérdező személyétől elvonatkoztatva, az előzmények alapján nem hiszem, hogy ő is a fenti, általam ledegradált csoportok bármelyikébe tartozna:D)

20L

2010. jan. 30. 21:41
 18/37 anonim ***** válasza:
48%

Én párszor voltam. Az első elég jól sikerült, akkor még táncolni is tudtam. Aztán egyre rosszabb. Sok kis tizenéves, úgy lökdös, és verdes a kezével, ro.hadtul nem törődnek a másikkal, mintha csak levegő lennél. Legutóbb is fejbe vertek lány létemre, és még csak bocsánatot sem kértek. A kidobók meg még ennél is nagyobb parasz tok!

Az árakról: nem ott kell inni, hanem előtte mielőtt bemész.

Összességében: inkább nézem egyedül a tévét otthon, mint hogy ilyen sz.ar helyre menjek. Ha ismerkedni akarok: akkor meg marad a társkereső!

2010. febr. 2. 09:37
 19/37 anonim ***** válasza:
14%
A vélemények alapján nagyon jó hely ez a morrissons :D
2010. febr. 2. 11:22
 20/37 A kérdező kommentje:
hát azért egy társkeresőnél ne haragudjatok de 1000szer jobb ,mert ott hús vér emberek vannak!
2010. febr. 2. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!