Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a Morrisons-ban ismerkedni? Szoktatok oda járni partizni? Ma jön valaki?
Na erről beszélek.Szerinted 80egy sörért nm sok?
Jó gondolom neked nem te biztos valamilyen manager vagy(ez most nagyon divatos szakma)és keresel netó 26ezer ft-ot oránként.Én visont a 750Ft-os órabérem mellett maradok az olyan helyeknél ahol 3-400Ft-egy sör.Ja és agyanarról a sörröl beszélünk.
szóval ne félj lesznek ott bőven csajok akik centit vágnak h mikor hívod meg őket 1 piára(4600Ft)meg ég egyre meg még egyre aztán mikor már 15ezerért itattad őket rájönnek h neked van lé a zsebbe.És onnantól már quasimodo is nyerő lenne.
Csak azt nem tetted hozzá h a párodat is ott ismerted meg.Aki mellesleg full milliomos.És persze így nem kerül sokba neked.És az 500Ft.os órabéredból így 1 forint sem megy el. :-))))))))
Figyu én 1xvolatm ott és az a sok pénzéhes pi.sa amit ott láttam.Tudod az a típikus akihez úgy kell odamenni ismerkedni h előre leteszed a merci kulcsot.
Nagyon ritkán lemegyek a barátnőimmel, de inkább csak a '2-be. Nem szeretem azt a helyet, tele van ilyen nyomi kisgyerekekkel, akik eljátsszák, hogy "na, énvagyok a helyi >basszájba<..." és akadnak rá az emberre. És valahogy az az érzésem, hogy oda minden 14 éves kis ku*vát meg 15 éves tajgané suttyót beengednek...
(Persze mindezt a kérdező személyétől elvonatkoztatva, az előzmények alapján nem hiszem, hogy ő is a fenti, általam ledegradált csoportok bármelyikébe tartozna:D)
20L
Én párszor voltam. Az első elég jól sikerült, akkor még táncolni is tudtam. Aztán egyre rosszabb. Sok kis tizenéves, úgy lökdös, és verdes a kezével, ro.hadtul nem törődnek a másikkal, mintha csak levegő lennél. Legutóbb is fejbe vertek lány létemre, és még csak bocsánatot sem kértek. A kidobók meg még ennél is nagyobb parasz tok!
Az árakról: nem ott kell inni, hanem előtte mielőtt bemész.
Összességében: inkább nézem egyedül a tévét otthon, mint hogy ilyen sz.ar helyre menjek. Ha ismerkedni akarok: akkor meg marad a társkereső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!