Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz úgy randizni egy csajjal, hogy épp most lettem munkanélküli?
Figyelt kérdés
Sajnos ott kellet hagynom a melóhelyemet, igazság szerint 1-2 kisebb betegség miatt...stb.Idén nem is keresek melót, csak jövőre, az ünnepeket már itthon szeretném tölteni. Végülis tud róla a csaj.De mennyire gáz?(pl. mennyire lesz kínos a szülei előtt?) Az anyagiak egyelőre nem jelentenek problémát, legalábbis egy ideig...2014. nov. 25. 15:31
11/14 anonim válasza:
Ne is figyel oda az ilyen sikertelenségtől frusztrált lúzerekre, mint az utolsó. Amit kérdeztél, nem gáz. Látszik, hogy tervszerűen éled az életedet, és ez mindenkinek bejön. Még a szülőknek is.
12/14 anonim válasza:
11.
Ez nem jött be mert én is csak azt írtam hogy a lány tervszerűen éli az életét és alakítja a kapcsolatait.Csupán tárgyilagosabban fejtettem ki.
13/14 Scav válasza:
Arra azért figyelj, hogy minél hamarabb keress munkát és legalább annyit keress, mint ő, de inkább többet. Ez ilyen elvárás az egyenlőség jegyében :D Bár attól függ, ő hogy lett nevelve, hogy gondolkodik. Az biztos, hogy egy munkanélküli élősködését nem viseli el senki (hosszú távon főleg nem, de kinek mi a hosszú táv). Szerintem már keress másik melót, nem baj az, ha az ünnepek is be lesznek táblázva. Munka van, pénz van, csaj van. Ez így egészséges. Kevesebb a kockázat.
14/14 anonim válasza:
Mindjuk ha ki tudod fizetni két mozijegy árát akkor nem lehetsz nagyon rossz helyzetben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!