Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a mai világban egy a huszas évei közepén járó, sajnos munkanélküli lánynak ismerkednie, ha nem jár discoba és a társkereső oldalakban is csalódott?
munkanélküli??
Ezt miért írtad feltétlen bele?
szóval még nem is dolgoztál soha vagy most végezted el valamelyik sulit?
vagy nem is akarsz dolgozni?
Ha jól nézel ki, akkor elég ha "villantasz" és akadnak majd rád
Olyan helyre menj ami tükrözi az érdeklődésed
20/F
Már annyiszor írtátok a szakkört, de mire gondoltok ilyenkor? El nem tudom képzelni, hogy holnap felkerekedek és nekilátok szakkört keresni magamnak :)
Egyébként én független vagyok és 25 éves. Egy lehetőség :)
Valóban nehéz munkát találni de nem lehetetlen.
Menj el boltba áruházba ha egy kiflit veszel csak akkor is sok embert látsz és ott is lehet ismerkedni.
Én is ezt tettem egy kedves ismerősöm tanácsára.
És működik, volt hogy csak bementem egy péksütit meg tejet venni, és közben bejártam az egészet és sok a pasi na nem mindig van normális, de kérhetsz segítséget ebben abban, és aztán hála jeléül egy kávéra meghívhatod :D
ÉS ide nem kell sok pénz.
8-ra. jött nekem össze.
25/L
Tudom :)
Odamehetsz, hogy neharagudj segítenél? szerinted melyik ruhát vegyem meg...vagy azaz üdítő olyan magasan van ...:)
Ha tetszel a pasinak akkor nyert ügyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!