Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen számotokra az ideális férfi haj:D?
Figyelt kérdés
szín, hosszú, rövid, emo:D, egyenletes rövid, stb...2010. jan. 29. 18:53
11/38 A kérdező kommentje:
na és mi a véleményetek a 2. sor 3.-4. ről?:D
2010. jan. 29. 19:04
13/38 anonim válasza:
Hosszú *-* szín,fazon mindegy.de ha rövid,akkor se zselézett,az nekem nagyon nem jön be.
14/38 anonim válasza:
Nekem hasolnó van csak feketében. Csak valahogy nem sikerül magamnak jól megcsinalni sosem :S:D. Egyébként mennyire fontos a lányoknak a haj? Mármint mennyire számit a megjelenésében egy srácnak? Szerintem például egy szép, jol megcsinalt haj rengeteget tud dobni egy 'átlagosabb' lány arcán is. 17/f
15/38 anonim válasza:
milyen van neked mihhez hasonló vagy mi?:DD
am meg fontos a haj. de ne látszon rajta h órákat foglalkozott vele mert akk b.zis.:DD
16/38 anonim válasza:
Ugy-ugy, a jo haj, mar fel siker, mert ha csunya az ember, az arcaba fesuli:)))))))))))) de komolyan, sokat tod, de lanyoknal talan meg fontosabb, hosszabb haj, szarabbul tud allni, plane enyem, hosszu gondor, neha ugy nezek ki mint egy prult, mikor felebredek
elso voltam
17/38 anonim válasza:
2 oldalt rövidebbre + felzselézve(h olyan kócos hatást érjünk el..olyan jó tüsisre nah azt imádom:$)am nekem a sötétebb jn be főelg a fekete:)
18/38 anonim válasza:
oldalt rövid felnyírt, felül hosszabb és kicsit punkos:) amúgy a zselézett nagyon is jó!
19/38 anonim válasza:
Legyen hosszú haja legalább a válla alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!