Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan johet ez ossze ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan johet ez ossze ez a haveromnak?

Figyelt kérdés
O ajanlotta a tindert nekem,de eleg-nagy sikere van-mem csunya gyerek es nincs rossz stìlusa akar csak nekem...Lenyeg hogy parosita utan beszel a nokkel 1-2 orat es-masnap-mar athivjak a csajok, sott-alsonus-kepet-kuldenek..,az utobbi 1 honapam legalabb heti 3 csajhoz megy fel 0 tali nelkul...kerdeztem h csinalja?azt modja halal-laza meg viccesen utal a dolgokra...Nekem is-sok parositas van de hamar ellaposodik beszelgetes en is sokszor viccesen utok ra de nem-arra valaszolnak a csajok ha nem-melle...annyira nem-o se ilyen de raerzett tinderre es nem hazudna heti 3 cajt levarr bar sokat van bpn...fontos a duma egyszeruen arra tudok gondolni olyab jo monologgal kezd amibek koszonhetoen akar 1 ora es hivja fel a csaj magahoz...nem-fogom megkerdezni mit ir de biztos van valami pszhiologia ez mogott-amivel ilyen hamat-elcsavarja a fejuket..,
2014. nov. 21. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: Akkor ahhoz valami kis tartalommal is fel kéne töltened az izmos testedet.
2014. nov. 21. 00:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyetemen is vannak r*bancok. Van, aki csak szórakozik, van, aki a tandíj miatt pénzért, van, aki egy jó vizsgáért... Nem hiszem, hogy komolyan vennék (legalábbis addig nem, amíg nem kapnak be egy fertőzést...)
2014. nov. 21. 00:59
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Csak engem zavar a diszgráfia?
2014. nov. 21. 01:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Vicces fiu vagyok szoval azzal nincs problema😂😂😂
2014. nov. 21. 01:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Telefonrol vagyok,melozom, utalom a billentyuzetet,elbol nem hasznalok-mobilon ekezetet, kotojel space akar lenni csak mellette van es elutom
2014. nov. 21. 01:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Most már gépről írok!

Szóval amelyik nő kalandot keres, az biztos nem fog egy szerencsétlen csávóval leállni, még ha okos, rendes jó fej,akkor sem! Ez a világ nem erről szól már rég, de szerintem ezt tudjátok!Főleg ilyen kalandok kapcsán a legfontosabb a külsőség, persze ha teljesen agyhalott illetve bunkó a másik, nyilván teljes kiábrándultságot kelt bennünk! :) De én úgy gondolom hogy kalandkereső csajnak, fontos hogy sportos, igényes jóképű legyen a csávó,aki megfogja rakni! Mi férfiak megelégszünk az átlagossal is ha dugásról van szó, ha már nem rossz akkor mehet a menet, míg szerintem a nők erre "célra" próbálják a leghelyesebb, legizmosabb legviccesebb csávót keresni" nem fognak megelégedni egy átlagossal... Badoo, Tinder, stb. annyi palival van tele, és legtöbbje a dugást keresi, és ezt teljesen nyíltan közli nőkkel, ami természetesen nem jön be nekik... Még ha szexet keresnék is ha csaj lennék, egy alpári paraszttal aki kijelenti hogy meg akar dugni, szóba se állnék.. Pont ez lényege az egésznek, viccesen kell találni azt h megakarod baszni, el kell érni felhívjon magához a hölgy... Másnak kell lenni mint másik 20-nak egyedinek, egyedi dumával h elvarázsold.. Az h valaki jóképű, tetovált izmos, stb. kevés ha nem tud egyedi stílust nyújtani a csajok körébe... Nézzétek meg nők adatlapját mindenhol.. Mindegyik úgy kezdi, kalandkeresők kíméljenek, aztán érdekes módon mindegyiket püföli valaki...

Kicsit orosz rulettnek vélem az első alkalomra felmenni csajhoz.. Én is sokszor utalok tinderes nőknek rá finoman, de tudják h mire megy ki a játék és sokuk válaszol de nem arra amire kéne... Míg haveromnak is mondtam, szerintem nem tudják h megakarod őket dugni? Nyílván nem sakkozni hívnak el... Ehhez érteni kell, meg buliban csajozáshoz is, tök "tömeg" dumák nem jönnek be a nőket... Mint 1-2 válaszadó írta, mutatkozz be, és mond el mit akarsz... Ennél nagyobb ostobaságot nem hallottam még... Full unalmas sztenderd ismerkedési forma, ezt használják legtöbben, és ezért nincs siker...

2014. nov. 21. 15:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem h a haverom Budapestre jár dolgozni....AMikor bemegyek bp-re fél napokat, nekem is sokkal több egyezésem van tinderen...

Sokkal többet várnék, arra gondolok aki beállítok 20 km-n belül azt látom, viszont ő lehet nem lát engem? Vagy csak azokat mutatja a renszer ahol kölcsönösen látjuk egymást

2014. nov. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!