Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoljak a haveromnak hogy segitsen, vagy hivjam el a csajt segitseg nelkul?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tetszik, egyszer elhivtam talalkara, de azt mondta nem jon mert nem ismer. Van egy haverom aki ismeri a csajt. A hetvegen a varosba lesz egy szabadteri rendezveny. Szoljak a baratomnak, hogy hivja o a csajt, es en is csatlakozok hozzajuk, vagy inkabb hivjam a csajt, azzal hogy oszefuthatnank a rendezvenyen?
Meik jobb?
2013. máj. 21. 21:36
1/4 anonim válasza:
Egyik se, ha érdekelnéd a csajt elment volna veled amikor először hívtad.. Törődj bele, hogy nem érdekled :/
2/4 anonim válasza:
esélyes,hogy nem érdekled,de ha én lennék a szituban,akkor inkább lenne esélyed ha te magad hívsz el.
3/4 A kérdező kommentje:
A kerdes kiirasa ota gondolkoztam es en hivom el a csajt.
Lenne meg 2 kerdesem:
Vehetek magamnak sort? Vagy inkabb uditot vegyek? (A csaj azt gondolhatja hogy alkesz vagyok)
En fizessek a csajnak is?
2013. máj. 23. 21:43
4/4 anonim válasza:
Vigyél valami töményet és itasd le a csajt. Lehet, hogy erre begerjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!