Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igaza van haveromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van haveromnak?

Figyelt kérdés
Szerinte sok magányos lány van, aki arra vár, hogy egy fiú odamenjen hozzá és azért ülnek ki a padokra meg mindenfelé. Én szerintem a lányok csak a helyes fiúkra várnak és én nem vagyo helyes így nem is megyek úgy oda hozzájuk, de persze leszólítom őket, csak nem kérek elérhetőséget, csak úgy teszek, hadd lássa haverom, hogy tökös vagyok és megmerem tenni, legalább addig sem cseszeget, hogy nem merek odamenni a csajokhoz. Ha jóképű, magas gyerek lennék simán becsajoznék, de így nem erőltetem azt, ami nem egy, a csajoknak nem kellenek ronda fiúk és ez így van rendjén. Mondjuk akárhányszor is mentem oda lányhoz nem is éreztem, hogy de várta volna, hogy egy fiú odamenjen hozzá.
2013. ápr. 24. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor talán itt lenne az idő, hogy változtass a kinézeteden, nem ?
2013. ápr. 24. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát az mindenképp igaz, h a sok csaj azért sétálgat, mert hátha összejön valami.
2013. ápr. 24. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Igaza van, de attól, hogy te nem tartod magad helyesnek, nem biztos, hogy az adott lánynak se jössz be, akihez odamész.
2013. ápr. 24. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
szedd össze magad kishaver, és ne legyél ilyen kishitű ... igenis kellesz te is a lányoknak, nehogy már úgy menj oda hozzájuk, hogy "jaj, tudom, úgysem kellek neked, csak próbálkozom"
2013. ápr. 24. 15:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Az arcszerkezetem olyan katasztrófális,hogy rossz tükörbe nézni, hatalmas orrom van, aszimmetrikus arcvonásai, nem Justin Bieber féle helyes arcom.
2013. ápr. 24. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, most ez a "Justin Bieber duma" provokatív jellegű volt, vagy ennyire alacsony az intelligenciád? Mert egyik esetben se lesz barátnőd ha így folytatod.
2013. ápr. 24. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
nagyon sokszor az aszimmetrikus arc a vonzó, mert az különleges N
2013. ápr. 24. 15:22
 8/9 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy ne szarj be, menj oda ahhoz, aki tetszik neked ténylegesen. Nem a kinézeteden függ minden, lehet valaki jóképű, de tahó is. A tahóból több van, ezért inkább a belsőt nézik. Legalábbis a lányok. Mert ők ilyenek. Mi csak a dudákat. ;)
2013. ápr. 24. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Legyel egy kicsit batrabb. Hidd el ha jo a kisugarzasod akkor nem a kulsoddel fogunk foglalkozni. Nekunk lanyoknak sokkal inkabb a torodes es az odadas szamit egy kapcsolatban..

Szoval hajra :))

2013. ápr. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!