Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor, hogyan mondjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor, hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és szerelmes vagyok egy lányba... Mindig együtt szoktunk buszozni, táncon egy csapatban vagyunk. A minap a buszon a fiúkról/lányokról beszéltünk. Mondta, hogy van neki egy osztálytársa (nem járunk egy iskolába) akivel nagyon jóban van, és mindenki azt mondja nekik, hogy össze fognak jönni, és ő csak barátként tekint arra a fiúra. És tőlem kérdeztem, hogy ilyenkor mit csináljon? Mert ugye bírja a fiút, meg minden, de nem tudja hogy mit csináljunk vele, mert ő nem akar kapcsolatban lenni, mivel mindig megbántja a fiú. (miközben jóban vannak.) És ezeket tőlem kérdezgeti, amikor szerelmes vagyok belé. Magunkról annyit kell tudni, hogy azért mi is jóban vagyunk. Egyre jobban kezdjük tárgyalgatni a magánéletünket, de úgy vagyok vele, hogyan versenyezzek? Aki szerelmes belé, egy kigyúrt birkózó... Én meg egy dagadt senki vagyok... Mondjam el neki, vagy mi?
2014. nov. 19. 23:31
 1/2 anonim válasza:
Legyen életcélod,ha egy dagadt senki vagy,akkor tegyél róla hogy ne legyél az,sportolj edz,gyúrd ki magad,egyébként meg erre a dagadt "senkire" csak annyit tudok mondani hogy engem anno személyiségzavarral diagnosztizáltak,ami csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban jelent meg,emiatt sokan piszkáltak is,volt egy srác aki cigit nyomott el emiatt és bevert ököllel,majd egy hónap múlva ezt a gyereket lánnyal láttam,mikor megláttam magamban ezt mondtam "én egy jelentéktelen senki vagyok"(szerintem örülj neki hogy te a testalkatod miatt érzed azt hogy senki vagy),azután összeszedtem magam és jelenleg is van egy barátnőm,szóval szedd össze magad,és mond meg neki hogy érzel valamit iránta,a lányok szeretik a határozott menő fiúkat,szóval ne légy gyáva és legyél talpraesett valamint becsületes és jószívű,ez a titka a sikeres párkapcsolatnak,ha meg nem tetszel neki jön egy jobb lány aki tőle is jobb,hidd el ez így van!!! ;) :)
2014. nov. 19. 23:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Ezt most jól esett elolvasni! :))
2014. nov. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!