Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el? Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Párom édesapja most halt mg sajnos egy hete.Lehetséges,hogy terhes vagyok.Nem tudom ezt most hogy fogadná.Hogy mondjam meg neki?Bár ha nem úgy van nem szolok semmit mert még én se tudom biztosan csak van rá gyanúm és az esély is megvan.Félek most rosszkor jönne a baba és nem tudom,hogy venné ezt most ő.2009. aug. 28. 21:12
1/5 anonim válasza:
Hát,még ne mondd most meg, majd ha biztos lesz. De lehet h pont örülni fog neki, nem lehet tudni :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem jól venné ki magát, de csak mikor már biztosan tudod.Egy élet befejeződött és helyette új kezdődik.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen csakis akkor akarom mondani neki ha biztos.Én szeretném ha úgy lenne.Remélem ő is örül neki ha jön a baba.Bár ahogy ismerem azért biztos meg ijedne hirtelen akkor most hogyan is lesz.
2009. aug. 28. 21:37
4/5 anonim válasza:
attól függ mióta vagytok együtt, milyen erős a kapcsolatotok, mennyire terveztek közös jövőt. Ha már biztos, próbálj meg vele nyugodt körülmények között beszélni. Remélem ő is örülni fog. Sok sikert.
5/5 A kérdező kommentje:
10 hónapja vagyunk együtt.Tervezünk közös jövőt és elég erős a kapcsolatunk úgy érzem.Tudom,hogy ő is szeretne babát csak érthető,hogy most jelen helyzetben nem ez jár a fejében.Én 27 éves vagyok a párom 33.
2009. aug. 31. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!