Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet udvarolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet udvarolni?

Figyelt kérdés
A lányoknak
2010. jan. 28. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Off:15:50.

Nemértem mégis mit várt a kérdező, hogy definiáljuk az "udvarlás" szót? Egy ilyen dolgot a szüleivel is simán elintézhetne. Szerintem nem fogják ellökni.

"vizsgaidőszakban unatkozó" - ez esetleg tapasztalat, vagy a kedves válaszoló magából indul ki? Esetleg izgult már végig ugy istenigazából egy ilyen "vizsgaidőszakot"?

ON: a kérdezőnek, egyszerűen csak tudtára adod, hogy szereted, és neked mindent megér. Elhívod, sétálni, moziba, puszilkodtok stb... elhívod magadhoz. Csak kedvesnek kell lenni vele.

2010. jan. 28. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:

16:05

Dragam, nem is egy vizsgaidoszakot, egesz pontosan 8-at es utana ket allamvizsgat. Es igen, en is be szoktam szolni, meg azt hinni, hogy neha vicces vagyok, olyanokkal, akik az en velemenyem szerint megerdemlik.

De a kerdezo szerintem, aranyos, es olyan kis artatlan, amit nagyon sokakrol itt nem lehet elmondani, akik 13 evesen mar terhesek stb. Csupan ezert batorkodtam megvedeni:)))

2010. jan. 28. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Én megértem, hogy megvéded.(nem foglak magázni)

De mostanság eléggé beszabadult ide a 13-18 éves korosztály. Az ember segíteni vagy kérdezni jön ide, de hogy egy 14 évesnek kelljen magyarázni, hogy mi az az udvarlás... ha tahón válaszolok, azért van, hogy esetleg elöntse az a "na majd én megmutatom" féle düh, és esetleg ne ide, hanem a szüleihez forduljon. De mire jó ez a névtelenség.

2010. jan. 28. 16:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Igazad van, a szulo optimalisabb lenne, de ha belegondolok, hogy az en anyam egy alszent, prud asszony, hat en sem biztos, hogy kertem volna tole segitseget. Egy ilyen oldal - alapbol, ha lett volna internetem - sokba segitett volna, de nem volt. Szerintem is sok a kis fiatal, aki a felnottek jatekait akarja jatszani, de megakadalyozni ugysem tudjuk, remelhetoleg, majd ha lesz sajatom, akkor majd azt megprobalom jo utra teriteni. Egyebkent meg nagyon sok erdes van, ami hulyen va megfogalmazva, sokaknak egyertelmu a valasz, es sikitva rohannanak a falnak, esetleg mar korabban 10000szer megkerdeztek. Inkabb egy hogyan udvaroljunk, mint meg egy "eleg a 20 cm-es farkam" kerdes. De megint elmondom, ez csak az EN velemenyem.
2010. jan. 28. 16:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag egy véleményen vagyunk, csak mégse.

Nem az a probléma hogy megkérdezi, hanem ahogyan. Bejönnek a tizenévesek, és azt várják, hogy rágjuk a szájukba mit és hogyan. Kész válaszokat várnak, az ő szájízük szerint.

2010. jan. 28. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Hat, ha sok valaszt kap, akkor azokbol ossze tudja maganak gyurni, a neki megfelelo valaszt.

Ma tul sokat anyaskodom:))))))

2010. jan. 28. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaj meg utoljara annyit a kerdezonek, hogy nincs harag, de tobbnyire a lanyok nem szoktak udvarolni a fiuknak, szal a kerdesed tenyleg hulye volt, de aztan hajra!
2010. jan. 28. 16:31
 18/19 anonim ***** válasza:

*azvagyok aki megkérdezte h hány éves vagy

1.x is sztem vedd fel msnre :D v jelöld be myvipen v mitomén.

mer full kifog röhögni ha odaállsz vmi rózsával v szerelmes levéllel :S sajnos ezmár nem menő. :((

mai udvarlásnak az számít h bejelölöd myvipen iwiwen stb. és felveszed msnre.

szóval vedd fel msn-re és ott majd beszélgettek,és jobban megismeritek egymást : )

2010. jan. 28. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:

az előző vagyok xD

ha ezmár megtörtént h felvetted msn-re akkor irjmajd. ^_^

egyébként 15/L

2010. jan. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!