Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? (bovebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Ket osztalytarsamnem akar beken hagyni!! Egyfolytaba nyulnak ide nylnak oda mondanak minden hulyeseget a sze*el kapcsolatban.Idezem:"Gyere fela padlasra h..." Egy nyugott napom sincs. Tudom h ezeket a hormonok okozza de akkor is!! Mit tegyek h lerazzam oket. Meg tul kicsi vagyok az ilyesmihez!! 13/L
2010. jan. 28. 13:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem ciganyok, rendesen magyarok. csak egyszeruen hulyek!!
2010. jan. 28. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
akkor jó, mert nem hívják be a családot
2010. jan. 28. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy nem foglalkozol velük. Egyáltalán. Az elején biztos nehéz lesz, de ha látják, hogy nem érdekelnek téged, eg idő után békén kell, hogy hagyjanak.
2010. jan. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!