Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? (bovebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Ket osztalytarsamnem akar beken hagyni!! Egyfolytaba nyulnak ide nylnak oda mondanak minden hulyeseget a sze*el kapcsolatban.Idezem:"Gyere fela padlasra h..." Egy nyugott napom sincs. Tudom h ezeket a hormonok okozza de akkor is!! Mit tegyek h lerazzam oket. Meg tul kicsi vagyok az ilyesmihez!! 13/L
2010. jan. 28. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A megoldás egy szöges husáng :)

Am meg az a 2 idióta csak arcoskodik a társaik előtt hogy ezzel tűnjenek "nagyobbnak". Idelátom hogy ők felnőtt korban se lesznek jobbak.

Feltétlen elmondanám az ofőnek (ha értelmes) vagy egy értelmesebb tanárnak. Ez min Igazgatói intő de ki is rghatják őket.

Nemmagyarok az illetők? (C..ny?) 22F

2010. jan. 28. 13:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Cegényke:( Mond h h1n1-es vagy :D
2010. jan. 28. 13:21
 3/13 A kérdező kommentje:
a tanaraim mind hulyek...:(( az osztalyfonokom egy reszeges diszno...valami olyan megoldas amihez nem kell segitseg?? :\
2010. jan. 28. 13:24
 4/13 anonim ***** válasza:

na te csaj... :D menj bele a játékba :D amikor valamit beszólnak mondj rá valami oylan választ amihez nem tudnak hozzászólni. a nyulkálással kapcsolatban meg rúgd tökön őket :D garantáltan leszállnak rólad ;) sok sikert :P

15L

2010. jan. 28. 13:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Reméld,hogy megunják:( Vagy pofozd fel őket v vmi,attól megilletődnek talán. Sokmindent nem tehetsz ellene... Vagy rugd tökön őket :P
2010. jan. 28. 13:27
 6/13 anonim ***** válasza:
A tökönrúgás tényleg jó ötlet!
2010. jan. 28. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:

Hugomnak volt hasonló gondja.. én leakartam rendezni a kis takony száját - de kemény csajszi(13) megoldotta - a pasi ilyet csinált neki, ő felpofozta és leis állt a srác.

Ha nemsegít fenyegesd meg h a bátyád lerendezi őket. ( ha nincs akkor is mondhatod)

22F

2010. jan. 28. 13:30
 8/13 A kérdező kommentje:

koszi csak az a helyzet h mar verekedtem eleget veluk :D es beszoltam is eleget sot meg kihivtam oket h ha ennyire nagyok vagytok akkor hadlam...a padlas szabad gyerunk. persze nem jottek :)) de folytatjak. :( semmi mas modszer nem jut az eszembe. Valami jo otletek ?? HELP!

jah es koszi a valaszokat,az eddig irtak mind jok

2010. jan. 28. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
cigányok?
2010. jan. 28. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet az a gond h tul sokat foglalkozol te is velük-mármint a visszaszólógatásokkal. Próbáld ignorálni őket,ha ez se jön be,hát akkor már megoldás nagyon nincs.
2010. jan. 28. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!