Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mivel hívjam fel a lányok figyelmét magamra?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy álompasi, és az életem sem hasonlít épp egy akcióhősére. Nem vagyok válogatós, de nekem is vannak érzéseim. Várom az ötleteket, mit tennétek a helyemben!2010. jan. 28. 00:19
11/16 anonim válasza:
Menj végig az utcán Hitlernek öltözve...
Garantáltan nagy figyelmet kapsz és tudsz válogatni
12/16 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, és sosem tartoztam az "átlagba", ami alatt azt értem, hogy sosem voltam az a macsós rosszfiú. Ezt udvariassággal, figyelmességgel próbálom ellensúlyozni, de sajnos ez keveseknek jön be. Valamit mindig elrontok, mert a lányok rendszerint a barátot látják meg bennem, nem pedig a pasit.
2010. jan. 29. 12:32
13/16 anonim válasza:
szerintem maradj is ilyen mer változtatni nehéz és nem is szabad de azért ha kell légy férfi és tedd oda magad!;)
14/16 anonim válasza:
Szia! Én is lány vagyok, nem tudom aktuális -e még a válasz. Én a mosolyért vagyok oda. De csak ha természetes. Jó ha van egy pasinak humorérzéke, persze csak ízléses. Az ízléstelen vicceket utálom, sőt visszataszítónak tartom. Abszolút nem jó dolog szerintem, ha azt mondjuk meg hogy mit tegyél, mert azzal csak színészkednél, és előbb - utóbb úgyis lebuknál. Szóval legyél önmagad, természetes, de ne próbálj feltűnősködni, mert az olyan nagyképű dolog. Pl. volt egy -két fiú ismerősöm, akik verekedéssel és ilyen nagyfiús történetek mesélésével próbáltak kemény csávónak tűnni. Ez nagyon gáz! Meg pl. amikor az utcán fütyülnek, attól engem a hideg ráz. És főleg amikor direkt hangosan megvitatják, hogy "de jó nő" na az sem jön be. Egyszer egy srác jött velem szemben az utcán, és egyszerűen amíg el nem haladtunk egymás mellett, végig a szemembe nézett, és egy picit mosolygott. Ezért odavoltam. :) Szóval ne gondolj nagy dolgokra. Nyisd ki előtte az ajtót, dicsérd meg, hogy milyen szép, gyönyörű, szexi, ...vagy akármi. Apróságokon múlik az egész.És ne félj elmondani hogy mit érzel ha tényleg tetszik. Nem fogsz nyálasnak tűnni hidd el.És ne beszélj csúnyán. :) Remélem tudtam segíteni.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat a lányoknak is! Természetesen tőlük is jól jön a segítség, sőt, igazán csak ők tudják megmondani, mire vágynak. Nos igen, legyek önmagam... ezzel nincs gond, sosem volt, mert pocsék színész vagyok (aminek ebben az esetben kimondottan örülök). A feltűnősködésről meg csak annyit: sosem volt mivel a középpontba kerülnöm, ráadásul végképp nem látom értelmét az egésznek, így hát ezt sem teszem. Szóval igazából az a probléma, hogy nagyjából azt teszem, amit itt mondtatok (a többség), tehát önmagam vagyok, igyekszem kedves lenni és udvarias, ráadásul még sokat is mosolygom, és mégsem működik a dolog.
2010. febr. 6. 13:00
16/16 anonim válasza:
merj egy társaságban megszólalni minél töb irányba ismerkedni és "Ha egy lányt meg tudsz nevettetni akkor mindent meg tudsz vele csinálni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!