Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom felhívni magamra egy srác figyelmét a hétvégi buliban?
Egy hónapja kezdtem heti néhány napot hostesskedni egy helyen, ahol igazából elég szabad vagyok, így unalmamban - ha épp nincs dolgom -, gyakran kiállok az üzlet elé. Pont szemközt van egy kis étterem-bár, ahol a pultban feltűnt egy ideje a helyes pincérfiú...
Ahogy észrevettem, már ő is kiszúrt engem és néha figyel. Persze lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, mert akarom, hogy így legyen, de talán ő is érdeklődik egy kicsit irántam.
Szombaton bulizni megyünk a barátnőimmel, pont a bár mellé... illetve tervezem, hogy beülünk oda. Ő dolgozik hajnali egyig, tehát biztos összeakadunk, de mit tegyek, hogy felhívjam magamra a figyelmét? Utána oda megy bulizni, ahova mi (ja, azé információforrásaim megvannak :D ) Ha le sem sz*r, akkor ne is reménykedjek?
Szerintetek? Rég éreztem magam álmodozó tinilánynak ;)
19/l
szerintem a legjobb ötlet az első
én is ilyenre gondoltam
amiket reklámozol, adj neki egyet, mosolyogj rá, ne szólj egy szót sem és hagyd ott!
utána ő jön ;)
de mélyen nézz a szemébe és ki ne nyisd a szád!
légy a végzet asszonya, a kiszámíthatatlan, a titokzatos :)
A szendvicses válasz tök komoly. Meló után van, majd leesik a feje, biztos éhes, stb. Te elöveszed a szendvicsed, ráadásul hogy hogy nem egy meg is marad feleslegben, ezt átnyújtod neki már be is loptad magad a szívébe.
Ezek után nem fogod tudni lerázni a csókát.
Szia!
Hát én tutira elbájolna egy lány, ha hirtelen elémállna, és egy pillanatra felhúzná a felsőjét, és kivillantaná a cicijét.
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!