Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy tudnám felhívni magamra a figyelmét?
Van egy srác, aki tetszik, azt hiszem, én is tetszem neki. Néha bekavar egy pár csajszi, én meg eleinte megijedek, aztán látom, hogy nem is néznek ki jól, meg minden, és nem foglalkozik annyit velük... De mégis: hogy tudnám magamra hívni a figyelmét? Mert az a baj, hogy nem járunk egy suliba, meg nem lakunk egy helyen, csak mindig megyünk nyáron egy táborba, és az ottaniakkal találkozunk mostanában 2 havonta... szóval ritkán látom, sajna :s
Köszi a válaszokat előre is.:)
Villants cicit.
Viccet félretéve, stíröld kicsit, nézegesd, majd amikor rád néz, mosolyogj egyet :-)
"rádnéz, mosolyogj egyet" - ez aranyos :)
ha ennyivel fel is hívod magadra a figyelmet, még nem biztos hogy megtetszel neki! hát sztem vald be neki hogy tetszik, (ebből lehet kiindulni) és ha te is biztosan tetszel neki akkor márcsak meg kell próbálni randizni stb. estleg neked kezdeményezni! Remélem tudtam segíteni. Boldog Karácsonyt! :)
16/f
szívesen :)
Most jutott eszembe h valamit nem írtam meg. Az pedig az hogy tavaly nyáron én is egy táborban ismerkedtem meg egy lánnyal, tetszett, fogalmam sem volt hogy én bejövök-e neki. Utána nem találkoztunk csak leveleztünk, mint barátok. - Eléggé messze laktunk egymástól.
És egyszer csak szerelmet vallott. Ő!! Végig tetszettem neki a táborban, és már nem bírta, én ugye nem mertem lépni és hát bevallotta. Utána már én is ugyanígy tettem és össze tudtunk jönni :)
Lehet ő is abban a helyzetben van mint én.
ez tök jó:)
várok még válaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!