Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szedjek fel egy aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjek fel egy aranyos pasit? Többi lent!

Figyelt kérdés

van egy iskolatársam akibe szerelmes vagyok ! imádom őt bár csak facebookon beszélgetünk , a suliban csak szemezgetünk .apukám az ő snowboard tanárja , és így télen töb időt beszélek vele szeméjesen meg többet vagyok vele kettesben .csak az a baj hogy a facebookon hetente megejtett beszélgetésünk egyikében elmondta hogy az egyik ismerősömbe szerelmes , az a lány az én tükörképem !imádom őt , körülötte forog az életem . hogyan hozzam közelebb magamhoz és esetleg hogy valjam be neki az érzéseim ?

szeretném ha figyelne rám a suliban is komolyabban , vagy ha JÁRNÁNK ! ezt hogy lehetne megvalósítani ?

2014. nov. 11. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyél tökös csaj menj oda hozzá és mond el neki !
2014. nov. 11. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is kezdj el megtanulni helyesen írni (szeméLYesen, töbB, valLjam, és rengeteg vessző hiány)
2014. nov. 11. 18:37
 3/4 dominik19981120 ***** válasza:

Szerintem menj oda hozá és mondel neki valahogy igy : figyej én nem csak ugy nézek rád mint egy barátra mert szerelmes vagyok beléd.

Azt enyi ősze jőttők majd házaság gyerekek azt moldogig mig megnem. :-) de tény leg

2014. nov. 11. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem lesz egyszerű mert nem merek a suliban odamenni hozzá ! csak facebookon beszélgetünk vagy amikor snowboard táborban párok vagyunk . de az messze van még :(
2014. nov. 12. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!