Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon aranyos srác jol néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon aranyos srác jol néz ki kulsore de belsőre ha vele vagyok semmit nem érzek, tök öres vagyok. Miért van ez?

Figyelt kérdés

ahogy irtam nagyon aranyos érdeklődő de mikor talalkozok vele semmi pluszt nem érzek és más pasinál rögtön éreztem nála nem semmit mintha két ures ember lennénk ott ahol vagyunk.

És ha most nem érzem később sem érezném mert az a plusz rogton ott van nem? mert kulsore helyesnek tartom meg jo vele beszélgetni bármirol rendes megértő de hogy a pasim legyen nem tudom elképzelni...ez akkor volt mikor kettesben voltunk náluk.

2014. okt. 28. 17:26
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül rögtön érezned valamit... Szerelemes később is lehetsz :) De azért addig ne járj vele, ameddig nem érzel semmit! Ha meg nem fogsz, akkor meg nem ő az igazi :P nem szerethetsz bele minden helyes/aranyos fiúba :D
2014. okt. 28. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínüleg még nem igazán ismered annyira hogy akármi plussz kialakuljon. Adj magadnak időt is arra hogy megismerhesd ... a Szerelem kialakul... nem leszel szerelmes eggyik pillanatról a másikra ... Én pl akkor éreztem először pillangókat a gyomromban mikor már vagy 3-adszor csókolt meg :D Légy türelemmel :)
2014. okt. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!